IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да спечелите уважението на мъжа

23 юли 2016 14 30

Съвети за жени

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Открай време психолозите се опитват да разгадаят мистерията на това как и с какво поведение някои жени успяват да накарат представителите на силния пол да ги вземат насериозно, а други така и не успяват никога.

Ако се опитвате да разберете как да спечелите уважението на определен мъж, можете да научите как да го направите с нашите съвети.

1. Не прекалявайте с поведението в стил „девойка в беда“

По принцип мъжете обичат да утешават разстроените момичета. Мачовците обожават да се притичват на помощ на девойка в беда. Без значение дали ще ѝ напомпат спуканата гума, или ще я спасяват от агресивен ухажор, мъжете обичат да разрешават проблеми на красивите дами. Въпросът е в това, че така не се печели уважение. Повечето представители на силния пол се респектират от жени, които излъчват сила и интелект и които сами могат да решат проблемите си.

2. Не претендирайте, че харесвате нещо, което мъжът харесва, само за да му угодите

Повечето мъже обичат спорт и екшън филми. Жените рядко споделят ентусиазма си точно към тези неща. Няма нищо лошо в това да признаете на мъжа, че не си падате по неговите хобита, като например футбол и филми за Джеймс Бонд. По-добре бъдете честна, отколкото да се правите на такава, каквато не сте. Мъжете мразят дами с кисели физиономии, които уж обичат спорт, а когато ги заведат на мач, започват да се прозяват с досада.

3. Изобщо не питайте, ако не искате да чуете отговора на мъжа

Много жени правят грешката да искат от даден мъж работещо решение на своите проблеми (в службата, в личния живот и т. н.), а когато той го даде, те се засягат и не се съгласяват с него. Ако вие реагирате с неуважение към даден мъж, игнорирайки неговото мнение, което иначе сте поискали, то и той няма да ви уважава. Най-вероятно той ще се умори от склонността ви да драматизирате разни неща, очаквайки съчувствието му. Ако искате съчувствие за нещо, отидете при майка си или при приятелките си.

4. Бъдете чувствителни към желанията и нуждите на мъжа

Нека си го кажем, дами – не приемайте мъжа за даденост. Мъжете също имат желания и нужди и не са създадени, само за да угаждат на нежните си половинки. Повечето жени очакват да получават повече във връзката си, отколкото да дават в замяна. Същото важи и в офиса – дръжте се като равна с колегите си мъже, ако искате да ви третират като такава. Службата не е място за кокетиране – всеки колега в офиса си има своите ангажименти и не иска да бъде разсейван.

5. Мъжете обичат независимите жени, а не принцесите

Ако искате да спечелите уважението на даден мъж, най-лесният начин е да му покажете, че сте независима. Не е нужно да плащате половината сметка от първата ви романтична вечеря (в случай, че не искате), но все пак няма нищо лошо в това някой път вие да поемете разноските по ваше излизане на кино, концерт и т. н. Мъжете не са ходещи банкомати и започват да негодуват, ако се почувстват използвани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари