IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

11 причини да дадете шанс на разведен мъж

3 август 2016 15 00

Кои са неочакваните ползи от връзка с такъв партньор?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много необвързани жени избягват да излизат по срещи с разведени мъже, защото смятат, че те носят твърде голям емоционален багаж.

Избягвайте да се обвързвате романтично с мъж, който е бил женен само и единствено, ако причината за развода му е негова изневяра.

В противен случай няма нищо страшно да си опитате късмета с разведен господин. Може да се окаже, че той е перфектният мъж за вас.

А ето и 11 причини да дадете шанс на този мъж:

1. Той е наясно със своите грешки и недостатъци.

След като този мъж има един развод зад гърба си, той няма начин да не си е взел поуки от грешките, които е допуснал. Освен това той най-вероятно е научил много неща за самия себе си, минавайки през трудности в личния си живот.

2. Той е по-сговорчив и гъвкав.

Фактът, че веднъж сериозната му връзка не се е получила, може да означава, че този мъж ще е готов да инвестира повече усилия в общуването си със следващата важна жена в живота си, тоест с вас. Вероятно той ще е по-готов на компромиси и водене на важни разговори.

3. Той не се страхува от обвързване.

След като веднъж е бил сериозно обвързан, този мъж не би трябвало да има проблем с това да е част от връзка. Щом веднъж е минал по пътеката любов, интимност и брак, то той е отворен за тези неща.

4. Той е решен втория път да не се провали.

Повечето разведени мъже ще искат да „поправят“ грешките от миналото си и ще са по-настоятелни втората им сериозна връзка да е по-успешна от първата. Втория път те ще се борят по-упорито да запазят мира и любовта в отношенията си.

5. Той е честен относно своите желания и нужди.

Много бракове се провалят, защото съпрузите не осъзнават, че искат различни неща в живота или не смеят да говорят за това. Разведеният мъж ще е много по-открит относно своите желания, възможности, нужди и т. н., защото няма да иска да си губи времето в отношения, които няма да проработят.

6. Той има богат сексуален опит.

Разведеният мъж се е радвал на редовен секс години наред, което значи, че е натрупал един солиден опит в спалнята, за разлика от ергените, които не са имали продължителни връзки.

7. Той има по-реалистични очаквания към брака.

Ако този мъж е претърпял един развод, но все пак реши някой ден да се ожени отново, той вече няма да живее в свят на фантазии. Той ще има по-реалистична картина на това, което е необходимо, за да изгради един успешен брак.

8. Той ще е по-чувствителен към вашите нужди.

Разведеният мъж ще е по-склонен да дава и получава обратна връзка в следващите си сериозни взаимоотношения. Той ще е по-внимателен към следващата жена в живота си, дори може да е по-романтичен, по-нежен, по-толерантен, по-внимателен, по-грижовен и т. н.

9. Той ще е по-наясно с битовизмите.

Ако този мъж веднъж е водил семеен живот, значи той е наясно с всички битовизми, с всички дела, свързани с поддържането на домакинството и дома и т. н. Няма да ви се налага да го учите на основни неща, като това, че трябва да вдига седалката на тоалетната, когато ходи по малка нужда.

10. Ако той има деца, значи не е бездетен.

От една страна, може да ви е неприятно да се срещате с мъж, който вече има свои деца и отговорности покрай тях, но от друга, поне ще сте сигурна, че този мъж няма фертилни проблеми.

11. Той вероятно е финансово независим и стабилен.

В повечето случаи, разведените мъже са стабилни от финансова гледна точка. (след като са си позволили да вдигат сватба, да градят дом, да плащат за развод и издръжка и др.). Освен това те най-вероятно са се фокусирали върху кариерата си след краха на брака си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари