IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

20 неща, с които можете да злепоставите половинката

13 август 2016 14 15

Особено на обществено място

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има 20 основни неща, които можете да направите в обществото, с които гарантирано ще злепоставите своя партньор.

Британската сексоложка Трейси Кокс разкрива кои са постъпките, с които можете да унижите или да поставите в неудобно положение половинката си, волно или неволно.

Ето и кои са тези смущаващи постъпки пред "зрители": 

1. Да му/ѝ вдигнете скандал

Независимо дали вие сте този, който повишава тон или отговаряте гневно на партньорът си, след като той е предизвикал конфликт, със сигурност ще се почувствате зле пред хората.

2. Да издадете негова/нейна тайна

Никога не споделяйте тъмните тайни на половинката си с шефа му, с роднините или с приятелите му, особено пред него самия.

3. Да споделяте интимни подробности от вашия сексуален живот

Никого няма да впечатлите с подобни разкрития, най-много да накарате всички хора, а и партньора ви, да се почувстват неудобно.

4. Да проведете политическа тирада

Дори да имате крайна гледна точка по даден политически казус, не е редно да провеждате оживен дебат с хората пред неодобрителния поглед на половинката.

5. Да ругаете

Всеки човек понякога изпуска някоя груба, обидна дума, но гледайте да не го правите поред родителите, колегите и приятелите на половинката си. Никак няма да е смешно.

6. Да клюкарствате

Не обсъждайте близки хора на партньора си с негативни забележки пред него и пред други ваши общи познати. Може да си останете неразбрани, а любимият ви да се почувства зле от парливия ви език.

7. Да демонстрирате лоши маниери на масата

Говоренето с пълна уста, тракането с чинии, вилици и ножове и др. винаги изглеждат грозно на масата. 

8. Да се напиете

Това е доста често срещан гаф, който със сигурност ще бъде болезнен за издържане от вашия трезвен партньор. Важи с особена сила за тези, които когато прекалят с алкохола, започват да се държат твърде освободено.

9. Да се държите твърде привързано 

Не е хубаво да се карате с половинката си на обществено място, но не е добре и да мляскате и гушкате своя любим пред хората, особено ако той/тя се чувства неловко.

10. Да се облечете неподходящо

Ярките цветове, твърде стегнатите и прилепнали дрехи, демодираните тоалети или пошлите модели по очевидни причини ще накарат вашия партньор да се срамува от вида ви.


11. Да правите сексуални намеци/да флиртувате

Не е редно да флиртувате с приятелите те на половинката си пред баба му или шефа му, например. Изглежда доста неуважително.

12. Да пускате дебелашки шеги

Няма нищо по-нелепо от човек, който разказва вицове, които никак не са смешни и не знае кога да спре на всичкото отгоре.

13. Да се оригвате и др.

Ясно е, че това е нещо човешко, но все пак ще засрамите половинката си, ако се изпуснете пред негови познати.

14.  Да се държите неуважително към хората

Не е редно да се държите саркастично с хората, да пускате хапливи коментари и да реагирате надменно. Особено ако тези хора са близки на партньора ви.

15. Да се проявите като непохватен и тромав гост

Някои хора просто са си тромави и непохватни - редовно разливат напитки, чупят чаши, блъскат се в хората и т.н. И все пак постарайте се да не приличате на бомба със закъснител пред познатите на половинката.

16.  Да разказвате едни и същи истории

Простимо е да разкажете една и съща история два пъти пред едни и същи хора, но след третия път вече ще започнете да притеснявате половинката си.

17. Да се хвалите

Ако се държите твърде арогантно и високомерно като все се хвалите с постиженията си, вие със сигурност ще карате половинката си да се срамува заради вас.

18. Да танцувате смешно

Непохватните танци винаги изглеждат нелепо. Ако не сте добър танцьор по-добре стойте далеч от дансинга. 

19. Да критикувате грубо хората

Не може да обиждате хората право в очите им и то пред партньора си и да очаквате той да не се възмути от поведението ви. 

20. Да говорите с жаргон и да се държите невъзпитано 

Говоренето на жаргон, както и лошият, неграмотен изказ също са си вид излагация.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари