IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как изживява любовта всяка зодия?

21 август 2016 13 15

Вижте какво се случва на влюбените според зодиакалния знак

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Когато човек е истински влюбен той се чувства много по-различно от обичайното, но не винаги го осъзнава.

Факт е, че любовта може да ни накара да се държим нехарактерно и дори глупаво. Хората от 12-те зодиакални знаци имат свои начини, чрез които показват, че този път чувствата им са дълбоки и истински.

Представителите на някои зодии изпитват блажено, когато са безумно влюбени, други се напрягат, а трети постигат мечтаната хармония.

Вижте как да разберете, че този път любовта ви е истинска, базирано на зодията ви:

Овен: Сякаш в душата ви има горски пожар

Ако сте представител на тази огнена зодия, вашата душа ще гори от силните емоции, които са ви застигнали. Ако обектът на любовта ви отвръща на чувствата ви, вие ще станете ненаситни към него/нея. Когато става дума за любов, човекът Овен е настъпателен, тъй като чувствата му го изгарят отвътре.

Телец: Усещате, че сте подложени на изпитание

Телците са здраво стъпили на земята и са много търпеливи - те изчакват дълго време, преди да признаят сами пред себе си, че да, наистина са влюбени. Те са егоисти в любовта и се чувстват подложени на тест, когато изпитват истински, дълбоки емоции, защото те ограничават свободата им.

Близнаци: Объркани сте, животът ви е мистерия

Близнаците са много гъвкави и общителни, но когато се влюбят истински, те стават объркани и не зная какво да очакват от бъдещето. От една страна те се наслаждават на вълнението в душата си, но от друга - губят почва под краката си. Животът им става пълен с изненади и неочаквани обрати.

Рак: Изведнъж сте се успокоили

Хората от тази зодия имат дълбок респект към любовта и наистина ценят своя сериозен партньор в живота. Тоест, когато един Рак се влюби истински, душата му се изпълва с топлина и той се успокоява и се оставя на насладата. 

Лъв : Емоциите ви са всепоглъщащи

Влюбеният Лъв се обсебва от обекта на чувствата си. Той мисли за него непрекъснато, дори когато е заедно с него. Той става супер грижовен към любимия и това е показателно, че емоциите му са искрени и сериозни.

Дева : Усещате пърхащи пеперуди в стомаха

Девите са склонни да бъдат свръх аналитични и да умуват много върху това влюбени ли са или не, от части, защото се страхуват от любовта. Ако обаче, те усещат пърхащи пеперуди в стомаха, всеки път, когато видят любимия човек, значи чувствата им са напълно автентични.

Везни: Усещате, че губите равновесие

Човекът от тази зодия търси красотата и хармонията около себе си. Когато той се влюби, той става неспокоен и постоянно обмисля поведението си към обекта на чувствата си. Това го кара да губи равновесие, но по един вълнуващ начин.

Скорпион: Готови сте да разбивате стени

Скорпионите са смели, както в живота, така и в любовта. Те обичат силно и страстно, и имат склонност да се държат малко собственически към човека, в когото са влюбени. Именно така те разбират, че този път нещата са истински.
 
Стрелец: По-щастливи не сте се чувствали никога

Стрелците разбират, че са влюбени, именно защото силните чувства им вдъхват още повече оптимизъм и ентусиазъм за живот. От влюбения Стрелец няма по-щастлив човек наоколо. Страстта и силните му чувства струят в огромни порции от него.

Козирог: Посвещавате се на тази връзка, сякаш е мисия

Козирозите могат да бъдат твърди и прекалено отговорни. Когато сте в любовта, да се чувстват като всички аспекти на връзката са за вас, за да я накара да работи. Обичаш с намерението, че ще продължи вечно и ще направя всичко по силите си, за да се види, че го прави. Това е ОК, за да споделя някои от отговорностите на отношенията с другия човек, все пак.

Водолей: Силните чувства са ви сварили неподготвени

Човекът Водолей понякога е толкова погълнат от своите житейски каузи, че забравя за повика на своето сърце. Любовта обикновено удря като гръм хората от този зодиакален знак. Те стават буквално замаяни и чувстват постоянен световъртеж.

Риби: Готови сте на безнадеждна преданост

Влюбеният представител на зодия Риби е готов на чудеса от храброст за обекта на своите чувства. Няма по-отдаден човек от него. Той е готов да дава от себе си в огромни порции, без да получава същото в замяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

X ( преди 7 години )