IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Необвързани в бар: 9 неща, които може да правите

27 август 2016 15 30

Да си нямаш половинка крие много предимства

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Да си необвързан има и своите предимства – можеш да правиш абсолютно каквото си искаш.

Всички знаем, че в момента, в който си намерим половинка, всички тези „бонуси“ магически се изпаряват и на тяхно място идват други неща.

Да се върнем на хубавите страни на това да бъдеш необвързан – можеш да ходиш на барове и в действителност да си говориш с всеки, с когото искаш за всичко, което ти идва наум и дори да не изпиташ минимално чувство за вина.

По този въпрос открихме за вас 9 неща, които можете спокойно да правите в бар, но само и единствено, ако сте необвързани.

В противен случай е меко казано неуместно и некоректно спрямо половинката ви.

1. Дайте на непознат телефонния си номер

Нямате си гадже – голяма работа. Това е времето от живота ви, в което можете без угризения да подметнете на някой и друг симпатяга телефонния си номер. Ако сте хвърлили око на бармана, когато дойде сметката просто напишете номера си на гърба на касовата бележка. Ако интересът ви е върху друг мъж, посетител на бара, и салфетка ще свърши работа. В случай, че ви откажат среща или не приемат добре действието ви – да не ви пука.

2. Помолете приятел да даде номера ви

Случва се понякога да сте срамежливи и да не съберете смелост да дадете телефона си сами. Това са моментите, в които най-много оценявате присъствието на приятелите си. Просто помолете вашата дружка да свърши черната работа вместо вас.

3. Упражнявайте флиртуването

Няма по-добро място от бара да упражнявате уменията си по флиртуване. Всичко, което трябва да направите, е да намерите привлекателен мъж и да започнете разговор. Инициирайте свалка и вижте как се справяте.

4. Заведете симпатягата вкъщи

След като вече сте си говорили с мъжът, който привлече вниманието ви и взаимно се харесате, просто го заведете у дома. Трябва да се чувствате достатъчно уверени да предприемете тази крачка. Мъжете го правят постоянно и далеч не ги обхваща чувство за срам. А и в крайна сметка, това си е едно истинско завоевание.

5. Опознайте бармана

Барманът е ваш приятел. Колкото и странно да ви звучи, ако установите контакт с него и си допаднете като хора, той може да ви наглежда в случай, че не прецените броя на коктейлите си. Друго предимство е, че можете да споделите някой и друг казус и дори да проведете нормален разговор.

6. Вземете безплатно пиене

Това е в следствие на предишната точка. Опознаете и допаднете ли си с бармана, питиетата са ви в кърпа вързани. Ако той прояви по-сериозен интерес, не се притеснявайте. В момента, в който още в началото сте уточнили намеренията си, барманът няма да предположи, че искате нещо повече от приятна компания за разговори... и коктейли.

7. Гледайте хората

Когато сте сами в бар можете да си доставите едно голямо удоволствие – наблюдаването. Свободни сте да разучавате и изследвате всеки един индивид в заведението без да се налага да се справяте със скандал след това дали сте загледали някой и друг симпатяга.

8. Четете

Или работете, ако се налага да наваксате. Можете да отидете в заведение и без да е късно вечер. Колкото и да е изненадващо, понякога да сте заобиколени от много хора може да бъде вдъхновяващо. Ако имате проблем с шума, просто си сложете слушалки и си гарантирайте, че с тях в ушите, никой няма да ви закача.

9. Почерпете се с вкусно ястие

Понякога се случва да отидем на бар не за да пием, а за да си купим хубаво приготвена храна. Барманът ще знае с какво питие да съчетаете храната си. Освен това, няма нищо по-красноречиво за самодостатъчност от една жена, способна сама да седне в заведение и да затвърди умението да се глези.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари