IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 съвета от Кобилкина да бъдем добри любовници

31 август 2016 15 00

Не подценявайте любовните игри, съветва тя

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

През последните няколко години Наталия Кобилкина води постоянно курсове и лекции, свързани със секса. Дали те имат смисъл и успех за любовния живот на посещаващите ги - знаят само те. Но пък е факт, че тя стана нарицателно и измести от медиите родните сексолози.

Предлагаме ви шест нейни съвета за "невероятни изживявания в леглото" и нейното виждане как да сме добри любовници.

Излъжи мозъка си

Според изследване, една жена по време на секс си мисли дали има педикюр, как изглежда, какво ще си каже той след това. Тук най-важно е тя да си избере една дума, например – екстаз или удоволствие и да си я повтаря мислено. По този начин тя лъже мозъка си. Жените за разлика от мъжете, докато чувстват и мислят, докато те или само мислят или само чувстват, затова нямат проблем с оргазма. Съсредоточаването върху една дума хипнотизира и помага да се насладим на усещането.

Не подценявайте любовните игри

Един от проблемите при семейни двойки, които живеят много години заедно е, че сексът става еднообразен. А мъжът търси нови емоции, за него е важно да има разнообразие. Затова сексоложката препоръчва да играем ролеви сексуални игри. И тъй като природата на мъжете е полигамна, добре е жената всеки път да влиза в различни роли и да се преобразява по време на любовната увертюра. Една от най-важните техники е двамата да правят секс с вързани очи. Тогава се усилва сензитивността на партньорите, а с нея и удоволствието.

Научи го да ти говори

Трета важна техника е да се говори по време на секс. Тук съветите са по-скоро към мъжа. Той трябва да коментира всичко, което вижда пред себе си – красивите й гърди, корема, краката. Най-важното е жената да е спокойна, затова е добре той да й повтаря колко е красива. Да й припомни някой еротичен момент между тях в миналото, така по-лесно ще я възбуди. Мъжът също очаква от жената да му каже какво точно иска, къде да я целуне, как да я докосне. Говорете си, за да се чувствате добре.

Показвай своя оргазъм

Жената се бои дори от физиологията на оргазма. Притеснява се от звуците, които издава и секретите, които отделя, от това, че може да стане по-агресивна или че лицето й няма да е красиво. Мит е, че мъжът не харесва физиологията на жената по време на оргазма. Най-голямото му очакване е да види партньорката си точно такава – отпусната и свободна. В противен случай и той може да се притесни. 

Анален секс

Той носи много наслада. Често жените се страхуват от него, заради болката. Боли само, ако жените не са подготовени, твърди Кобилкина. Първо, душът е задължителен. След това анусът трябва да се подготви с лубрикант и масаж. Строго забранено е да се прави без такава подготовка. Този секс дава един от най-силните оргазми. Освен това е доказано от гинеколози, че е вид профилактика за хемороиди. Разбира се, не се препоръчва всеки ден, а веднъж на 2 седмици.

Орален секс

За мъжете оралната любов е по-лична и интимна. При нея най-важен е ритъмът да не се променя, да има много слюнка, защото сухотата причинява болка и трето – да не спираш, докато партньорът ти не свърши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари