IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете прощават изневери, жените - не

1 септември 2016 07 40

Дамите пък по-добре прикриват следите си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мъжете по-лесно прощават изневяра, отколкото жените. До този извод са стигнали учени от Великобритания след като са направили допитване сред 1000 потребители на сайт за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, пише в. "Дейли експрес".

Резултатите от проучването показали, че 67 процента от представителите на силния пол дават шанс на партньорите си "сложили им рога". 

Според авторите на анкетата, това се дължи, защото мъжете по-лесно разбират мотивите, които са тласнали половинката им към прелюбодеяние.

Най-вече това се дължало на чувството, че са пренебрегнати. В същото време жените трудно преодоляват изневярата. Причината е, че те смятат, че това ще се превърне в модел, който никога няма да приключи.

От изследването се разбира още нещо любопитно, а именно, че дамите по-добре умеят да прикриват следите си от изневярата. Оказва се, че повече от 50 процента от жените така умело са се прикрили, че половинките им така и не схванали за техните афери.

Затова пък мъжете не умеят добре да се прикриват. Едва 42 процента от кръшкачите са успели да опазят тайната си.

А до развод не се стига толкова лесно. Ако жената си признае и обещае, че ще бъде вярна, семейството се запазва при 82 процента от участниците в допитването.

Ако мъж си признае, процентите спадат до 68.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари