IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 трика, с които ще го накарате да се влюби във вас

8 септември 2016 15 00

Резултатът е гарантиран от секс експертката Трейси Кокс

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Британската секс експертка Трейси Кокс разкрива как една жена може да накара всеки мъж да се влюби в нея.

Според изследванията около половината от всички мъже се влюбват от пръв поглед, но другата половина могат да бъдат спечелени постепенно с някои лесни хитринки.

Трейси Кокс се позовава на науката, разкривайки следните техники, които ще работят във ваша полза в началото на взаимоотношенията ви с даден мъж:

1. В началото се дръжте достъпно, закачливо и лежерно

Колкото повече си взаимодействате с някого, толкова повече той ще ви харесва, казва Дейвид Либерман, американски експерт по човешкото поведение. Няколко авторитетни проучвания показват, че ако една жена се прави на дистанцирана и недостъпна още в началото, мъжът ще я отпише като арогантна и студена, дори да е привлечен от нея като външност. В началото се дръжте с мъжа закачливо и приветливо, докато не се убедите, че сте го спечелила.

2. ... едва след това започнете да ставате недостъпна

Когато вече усетите, че той е заинтригуван от вас, започнете малко по малко да се отдръпвате и да се правите на по-труднодостъпна. Всеизвестно е, че мъжете ценят повече жените, които са трудни за спечелване.

3. Не се старайте за него, а го оставете той да се старае за вас

Накарайте мъжът да се постарае да ви направи щастлива. Нека той да полага повече усилия от вас, а вие давайте вид, че наистина го заслужавате. Не се хвърляйте вие да му правите подаръци и услуги, само за да го накарате да се чувства специален. Това трябва да е негова работа.

4. Гледайте мъжа в очите

Учените от Харвардския университет твърдят, че ако може любовта да се измери научно, то трябва да се запише времето, прекарано на влюбените вторачени един в друг. Според изследователите влюбените двойки се гледат в очите 75 на сто от времето, когато си говорят. В нормален разговор, хората се споглеждат между 30 и 60 процента от времето. Тоест, взирайте се влюбено по-често в мъжа, а в спалнята не забравяйте да го гледате похотливо.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Rado ( преди 7 години )
Александър Цеков ( преди 7 години )
Трейси Кокс си мисли, че мъжете са риби налапали въдицата.Има обаче и големи "рибоци" дето не се хващат по този начин!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мишо ( преди 7 години )
Така е. Жената трябва само да внимава с тайминга и дозировката на недостъпността.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар