IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс игри: Как да охладите страстите по време на жегата?

9 септември 2016 15 00

Най-лесно е с тези 5 пози

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Въпреки че вече е септември и лятото си отива, високите температури нямат никакво намерение да хващат пътя. А това прави интимните ни занимания не особено пълноценни. Да, хубаво е емоциите да са горещи, но не и по време на топлите атмосферни вълни...

Но може би проблемът има решение. Това са 5-те пози за горещи страсти в горещо време, пише Cosmopolitan.

1. Проветряване в стил „Титаник“

Ако живеете на висок етаж и няма кого да обезпокоите показвайки интимното си през прозореца, можете да охладите страстите с малко романтика от Селин Дион. Най-сигурно е да загасите лампите в 23 часа или в полунощ, оставяйки подсъзнанието си да твори. Но ако живеете в по-нисичък блок, по-добре пропуснете тази поза. Все пак винаги някой гледа...

2. Ледената кралица

Всички сме чували, че ледените кубчета имат свойствата да побъркват ерогенните зони. Дали това наистина е вярно можете да проверите, напълвайки купа с лед. Предизвикателството е следното – открийте най-чувствителното място на партньора си, избягвайки половите органи. Можете да експериментирате, вижте как вледеняващата любов действа на любимия човек. Дори да не ви хареса, пак ще сте извлекли ползи – хладни ползи.

3. Вана за двама с бълбукаща изненада

Посетете близката дрогерия и потърсете из щандовете соли за вана. Насладете се на романтична вана с любимия човек, а когато дойде подходящото настроение... досещате се.

4. Сексът не е за гнусливи

Горещо е, потни сте... Но и това има своя чар. Две потни тела, страстно допиращи се едно до друго в любовен танц. Отдайте се на любимия си порок.

5. Игра на каберне и шардоне

Тази игра е за хора със силни сърца и стабилен черен дроб. В нея нежният пол доминира силния, дразнейки сетивата му. За целите на интимното забавление ви трябва стол и пръскалка, напълнена с вино.

След кратък танц трябва да седнете в скута му, дразнейки максимално неговото подсъзнание. Нека се въздържа от докосвания. Не му позволявайте да започва, преди да е опитал виното. Гроздовият сок няма да бъде сипван в чаши. Той трябва да бъде изпит от вашето тяло. Нанесете го с пръскалката и вижте какво ще стане.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари