IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Загрозява ли ви вашият партньор?

15 ноември 2016 16 00

Оказва се, че половинката ви може да ви донесе бръчки и пъпки

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Експертът Лий Гарет твърди, че партньорът на жената би могъл да загрози неволно външния ѝ вид. Ако той например има брада и/или пуши, това може да ѝ коства нежелани пъпки.

Ето и шест шокиращи начина, чрез които вашият любим може буквално да ви загрози:

1. Той има брада

Брадатите мъже са модерни и мъжествени, но когато вашето нежно, гладко лице се търка в косматото лице на любимия ви, това триене стимулира производството на мазнини. Това от своя страна може да ви донесе нежелани пъпки.

2. Той обича люти храни

Мъжете, които консумират пикантни храни, в които има домати и чушки, могат да навредят на красивата външност на половинката си. Тези храни са богати на киселата съставка ликопен, която е дразнител за кожата. Тя променя рН на кожата и може да предизвика появата на петна. Консумирането на храни, богати на подправки като чили, се смята за един от най-големите причинители на акне. Възможно е това да е свързано с изпотяването, което е характерно след яденето на пикантни храни, а то пък допринася за запушването на порите.

3. Вие искате да изглеждате максимално добре за партньора

Ако вие се опитвате винаги да изглеждате перфектна в очите на любимия, вероятно прекалявате с фон дьо тена и грима като цяло. Така вие не давате възможност на кожата си да диша. Гримът запушва порите, а това има неблагоприятен ефект върху кожата.

4. Той пуши около вас

Дори вие самата да не пушите, ако се мотаете с пушачи (такива са гаджето ви и неговите приятели) вие излагате кожата си на канцерогените в цигарения дим, които изсушават кожата и водят до появата на повече петна и бръчки.

5. Връзката ви е сложна

Ако имате сложни взаимоотношения с партньора си, вие сте подложена на стрес. Ако връзката ви носи повече стрес, отколкото романтика, възможно е буквално да погрознеете. Когато сме стресирани, кожата ни произвежда хормони на стреса, включително и кортизол, който стимулира мастните жлези. Това може да доведе до запушени пори, нежелано окосмяване и акне.

6. Той ви докосва твърде често по лицето

Докосването и пипането на лицето ви от любимия може да е супер приятно, но така той ви прехвърля бактерии от неговите ръце. Това също може да стане причина за нежелани пъпки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Хората са също енергийни създания. Имат различни енергии по насоченост, по сила, по концентрация, по потенциал... Някои хора взаимно се допълват на енергийно ниво. Други отдават много повече, отколкото получават и обратно - има енергийни вампири. Чуждата енергия може както да лекува, така и да разболява. А може и да състарява, забързавайки естественото биологично темпо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
what ( преди 7 години )