IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 знака, че е време да скъсате

18 ноември 2016 16 00

Когато се вижда, че нещата нямат смисъл

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Нормално е от време на време да не сте на едно мнение с партньора си, да се скарате, той/тя да ви подразни с нещо, да не ви се прави секс... Ако обаче това е ваше ежедневие, може би ви е време за раздяла.

Според експертите има осем решаващи признака, че връзката ви е провал и че няма смисъл да инвестирате повече време и енергия в нея.

А ето и въпросните знаци:

1. Карате се за абсолютно всичко

Скандалите са нещо, което се случва във всяка една двойка. Някои двойки се карат повече от други и това също е нормално. Ако обаче с вашия партньор се карате за щяло и нещяло, може би това е индикация, че имате нетърпимост един към друг.

2. Нарочно се застоявате в офиса след работно време

Ако все си намирате повод да останете в службата след работно време, но не сте работохолик по природа, може би сте нещастни в личния си живот. Хората в лоши взаимоотношения нямат желание да се прибират у дома след дългия работен ден.

3. Всичко в партньора ви дразни и притеснява

Ако всички навици и изказвания на партньора ви ви докарват до лудост, може би любовта си е отишла безвъзвратно. Ако този вид дразнение ви се случва все по-често и по-често, това е знак, че трябва да се разделите.

4. Все си измисляте оправдания да не правите секс

Възможно е не всеки път да имате настроение за секс, когато половинката ви пожелае интимност с вас, но ако не можете и да си помислите да легнете в едно легло с партньора си, нещо не е както трябва. Ако избягвате съзнателно любовния живот с половинката си и то от доста месеци насам, време ви е за промяна.

5. Нямате търпение да излезете с приятели

Ако все по-често си намирате поводи да излизате с приятели или роднини, вместо с половинката, може би просто несъзнателно се обръщате към близките си за утеха от несполучливата си връзка. Това е знак, че нещо не е наред в личния ви живот.

6. Заглеждате се по други хора от противоположния пол

Ако имате желание да флиртувате и все по-често се заглеждате с похот в очите към индивиди от другия пол, вероятно подсъзнателно знаете, че връзката ви е пред своя край.

7. Не искате да ходите по роднински срещи с партньора

Ако отказвате всички покани за роднински гостувания и мероприятия, защото се очаква да отидете с партньора, значи си имате грижи във връзката. Двойките, които не желаят да се появяват заедно на различни събирания, явно вече не желаят да инвестират време и усилия в отношенията си.

8. Не можете да си представите бъдещето като двойка

В случай, че наистина не виждате бъдещето си с този човек, трябва да се запитате дали има смисъл да продължавате заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари