IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да обичаш Стрелец: 7 брутални истини

23 ноември 2016 07 20

Какво трябва да знаете, ако имате връзка с човек от тази зодия?

Тейлър Суифт е родена на 13 декември; Снимка: gettyimages.com

Тейлър Суифт е родена на 13 декември; Снимка: gettyimages.com

Стрелците са известни в астрологията с това, че са най-активните и свободолюбиви личности. Тази зодия е управлявана от Юпитер, което означава постоянни емоции, изненади и много страст.

Представителите на този зодиакален знак са много любящи и омагьосващи, но в същото време животът с тях може да прилича на влакче в увеселителен парк – суперзабавно, но и леко зловещо.

Ето и няколко брутални истини за това какво е да обичаш Стрелец:

1. Тези хора не са последователни

Стрелците си сменят мнението, настроението и плановете доста често, което е изнервящо за околните. Една седмица те са вманиачени по една определена тема, а на другата вече са на съвсем друга вълна. Ако обичате човек от този знак, трябва да сте готови да приемете неговите различни лица!

2. Те все се шегуват, понякога без мярка

Хората от тази зодия са суперзабавни и обожават да се шегуват. Те са готови да споделят щедро своето чувство за хумор, дори когато на другите не им е до шеги и закачки. Освен това Стрелците винаги искат да разказват шумно и оживено някакви забавни истории, случки и вицове, без да се съобразяват дали на другите им се слуша.

3. Егоисти са към личното си време

Стрелците ценят своето време доста и са много упорити в това, че трябва да го планират по свой вкус и според своите си желания, без да се съобразяват с никого. Те са много независима зодия и не очаквайте един истински Стрелец да промени собствения си график, за да се вмести във вашия.

4. Те са философски настроени

Стрелците редовно умуват върху това какви са стремежите в живота им, какви са мечтите им, какви са страховете им и защо. Тези въпроси често ги вълнуват, тъй като са изключително философски настроени. По принцип те са обсебени от най-дълбоките въпроси на Вселената, което понякога е доста уморително за техния партньор.

5. Те са безразсъдни.

Истината е, че Стрелците са безотговорни и дори безразсъдни към своите емоции и живот и невинаги обмислят нещата предварително. Те просто се учат от грешките и опита си без да допускат някой да им дава съвети! Затова пък винаги имат няколко страхотни истории за разказване.

6. Те се отказват лесно от хората, които не ги заслужават

Стрелците лесно си тръгват от една връзка, в която не се чувстват достатъчно обичани и ценени. Те не са готови да стоят с човек, който не мисли като тях и не е съпричастен с техните вълнения. Те просто имат силна интуиция за това кое е правилно и кое – не.

7. Те са твърде големи оптимисти

Дълбоко в себе си Стрелците също падат духом, но бързо се съвземат от лошите настроения. Те просто са хора – оптимисти, които винаги следват сърцето си. Понякога техният вечен оптимизъм е дразнещ и дори отчайващ, защото ги прави да изглеждат вятърничави в моменти, които изискват реална преценка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Гостенка ( преди 7 години )
Това са пълни глупости,и мога да кажа че всъщност е точно обратното от всичко написано за стрелците.Явно автора на статията не познава нито един от зодията,и се изказва неподготвен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
гостенка ( преди 7 години )
Аз съм тази зодия, и абсолютно нищо от написаното не отговаря на истината, а тя е , че качествата на всеки са индивидулни особености, без да имат нищо общо със зодии и подобни щуротии.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар