IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На пръв поглед шик и красота, на втори – не се изчервявайте...

30 декември 2016 15 20

Жена повдига предмети с вагината си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

На пръв поглед снимките изглеждат сякаш са извадени от страниците на лъскаво модно списание. То не са шикозни тоалети, изящни кройки и цветни нюанси. Представени от Ким Анами на редица екзотични места и туристически дестинации.

Но идва и вторият поглед и някои могат да се шокират. Защото Мис Анами влиза в ролята на нещо като подемен кран на предмети, които се държат единствено от... вагината ѝ.

Накратко казано, Ким може да бъде оприличена на нещо като еротичен щангист. За да постигне тези висини тя е тренирала над 20 години своите интимни мускули.

Наскоро тя се впуснала в околосветска обиколка, за да се изфука с уникалния си талант. Каузата? Да събаря бариери и предразсъдъци.

„Голяма част от работата ми е свързана с това да счупя сексуалните бариери, да се говори открито и без притеснение. Целта ми е да се насърчат жените да развият тазовите мускули, за да се подобри тяхното здраве“, обяснява Анами пред „Daily Mail“.

Снимките са тематични. Например в Мароко тя държи гърне с чай ума, а на площада „Сан Марко“ във Венеция между краката ѝ виси полилей. Сред другите предмети се открояват ваза, ветрило, дори и бурканче с песто.

Вижте нейния еротичен проект в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари