IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, че гаджето мисли да ви зареже

21 януари 2017 16 15

Пригответе се психически за раздялата

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Преди да сте усетили болката от разбито сърце, добре е да се вгледате във връзката си. Със сигурност, ако има нещо гнило в отношенията ви с гаджето, вие го усещате, но може и да не искате да си го признаете.

Във ваш интерес е да си отворите очите за очевадното, а не да страдате безутешно, след като всичко свърши и половинката ви зареже безмилостно.

Ето и седем знака, че това ще се случи скоро и трябва да се приготвите психически:

1. Гаджето започва да променя общите ви планове.

Ако приятелят ви никога не е променял или отменял общите ви планове в миналото, но изведнъж започне да го прави почти всеки път, то явно гледа „да се спаси“ от компанията ви. Може би от благоприличие, от неудобство или от страх не смее да ви каже истинската причина.

2. Вие започвате да водите и поддържате по-голямата част от разговорите ви.

Ако усетите, че половинката ви не желае да си говори особено много с вас, при положение, че преди не е спирал да ви бомбардира с телефонни обаждания, с мили съобщения и сладки приказки, то има нещо гнило в комуникацията ви. Имайте едно наум, ако само вие полагате усилия за общуване..

3. Той започва да става супер „зает“.

Ако забележите, че гаджето ви постепенно се дистанцира от вас с оправданието, че е супер зает в работата си, то трябва да сте наясно, че нещо лошо наистина започва да се случва във връзката ви. Мъж, който обича приятелката си, намира време за нея.

4. Вие го извинявате за какво ли не.

Ако гаджето ви не се извинява за странното си поведение спрямо вас, но вие му измисляте всевъзможни извинения пред приятелите и близките си, в крайна сметка, вие се самозалъгвате. Разберете простата истина: той просто не е за вас.

5. Той ви е зарязвал и преди.

Ако този мъж ви е мамил или зарязвал и преди, то шансът да повтори постъпката си е доста голям. Не му позволявайте да ви унижава втори път – тръгнете си първа.

6. Той ви е предупредил, че не иска сериозна връзка.

Ако този мъж ви е казал още в самото начало на отношенията ви, че не си търси нищо сериозно, то трябвало е да вземете предвид предупреждението му. Не се учудвайте, ако той реши да приключи връзката ви внезапно.

7. Имате усещането, че нещо не е наред.

Това е най-основният знак, че нещо не е наред с връзката ви. Ако забелязвате, че гаджето ви не ви обича толкова, колкото вие него (или изобщо не усещате да има чувства към вас), не се надявайте на чудо. Тези неща се усещат интуитивно и шансовете да сте в грешка са минимални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари