IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мисионерски (об)вързана за интимно разнообразие

19 януари 2017 16 00

Секс с ограничения – защо пък не?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Колкото по-опитни са партньорите, толкова по-хубаво е в леглото. Когато обаче практиката не е била достатъчна става така, че върху любовния матрак стават леки сакатлъци. А човекът си е любопитно същество. Интересно му е как дадени ситуации могат да бъдат променяни. В този ред на мисли сексът все по-често напуска традиционната си същност, защото рано или късно тя става малко скучна.

Класическият терен – спалнята, се мести на дивана, в колата, в банята, другаде... Появяват се зъби, нокти, драскотини, скубане на коси и разни по-палави новости в интимното. Но как да разнообразим интимния си живот? Нека се потопим в една конкретна ситуация, разглеждайки някои по-нестандартни тънкости на мисионерската поза.

Тя е истинската класика – мъжът отгоре, жената отдолу. Мисионерската подхожда на традиционалистите, защото разполага партньорите по полови функции – мъжът е „трудещият се“, а жената изцяло се наслаждава. Най-разпространената поза е отлична основа за развихряне на въображението. Как ли?

Ще се изненадате какво може да направи едно простичко въже с вашия полов живот. А като се има предвид, че женската роля в конкретната интимна ситуация е пасивна, сиреч доминирана, внасянето на още малко доминация въобще няма да дойде в повече.

Ограничителният символ на въжето въобще не бива да ви притеснява. Тук изобщо не става дума за брутализми или силни затягания към таблата на леглото.

Идеята е да ограничите възможността за допир на дланите. По този начин желанието на жената да усети мъжката физика ще нарасне. А тъй като едните ѝ сетива са завързани, за целите на страстта тя ще съсредоточи вниманието си, използвайки останалите и предимно онези, които мъжът ще обгрижва.

Вплитането на стандартни и нестандартни интимни практики допринася за изпитването на още по-силни емоции. В крайна сметка нали това е целта на занятието? Но за да не стане така, че върху спалнята има една завързана дама, а върху нея един паникьосан господин, може би не е зле да хвърлите око на следните идеи:

Представяйки си „заплетения“ сюжет, се досещате, че мъжът разполага с цялата свобода да задоволи любимата си. Тя реално е в плен на неговото горещо сърце, което може единствено да я дарява с обич. А като стана дума за нея, тя би се изразила в старателно стимулиране на ерогенните зони и естествено в някакъв етап ще се появи и нежното задълбочено проникване.

Познаването на женските ерогенни зони е от изключителна важност в този забавен сексуален експеримент. Но това не е всичко. Мисионерски (об)вързаната поза изисква пълно доверие между двамата партньори. Това би бил изключителен тест за двама ви... Но нека се върнем на фантазиите.

След поставянето на въжето, той би могъл да обърне внимание на вашите свръхчувствителни нервни окончания в областта на врата. Романсът би бил последван от елегантно спускане между „хълмовете“ в посока право към центъра на удоволствието. Работа на мъжа е старателно да се потруди в по-долните етажи на страстта, подготвяйки ги за второто действие, което следва. А докато трае сексуалната същина, той би могъл да се наслади на чудото на женската анатомия, обгрижвайки с длани всяка гънка и издутина.

Отпуснете се, разчитайте само на фантазията си. Единствените притеснения в тази любовна игра идват от силата, с която се стяга въжето. Другата малко вероятна опасност е нещата да излязат извън контрол... Но това би могло да бъде забавно, нали?

Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари