IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да разберете дали сте влюбени

22 януари 2017 16 15

И дали просто не сте увлечени по гаджето си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако сте наистина влюбени в половинката си, вие вероятно вече го знаете. И все пак, ако имате някакво съмнение по темата, винаги може да разберете истината като наблюдавате поведението си. Всяка зодия се държи различно и специфично, когато наистина обича партньора си.

Ето и как да се убедите окончателно, че става въпрос за любов, а не за увлечение, базирайки се на своя зодиакален знак:

Овен: Вие искате или да се карате с гаджето, или да копнеете да правите секс с него

Овен е първият знак в зодиака и по много начини, хората, родени под него се държат като малки деца. Когато един Овен е влюбен, той действа още по-импулсивно. Той или ще вдига скандали от ревност на половинката си, или ще ѝ се нахвърля сексуално.

Телец: Вие искате да се изфукате с гаджето си пред всички свои приятели и дори пред далечните познати

Зодия Телец е управлявана от Венера – планетата на любовта и парите. Когато един Телец е влюбен, той ще иска да покаже обекта на чувствата си на всички. Телците се държат малко собственически към своите притежания и смятат, че и половинката им „принадлежи“.

Близнаци: Вие не се отегчавате от гаджето си, ама никак

Близнаци е знак, управляван от планетата на комуникациите и технологиите – Меркурий. С времето тези хора започват да се отегчават от своите партньори. Просто те трудно задържат вниманието си на едно място и върху един човек. Когато са влюбени обаче, те са истински заинтригувани от половинката си и то за дълго.

Рак: Искате буквално да задушите с любов партньора си

Хората от зодия Рак са управлявани от Луната, която се свързва с майката и дома. Когато един Рак е наистина влюбен, той добива дълбоко желание да се грижи и да защитава любимия, както майка се грижи и защитава детето си. Внимавайте да не задушите партньора си с това поведение!

Лъв: Готови сте да изхарчите всичките си пари за гаджето

Влюбеният Лъв демонстрира гордо естествената си щедрост. Той царствено започва да засипва своя щастлив „избраник“ с подаръци, привързаност и топли жестове на обич. По принцип Лъвът не пести пари за своите близки, включително приятели и членове на семейството.

Дева: Вие искате да сте в 24-часова услуга на половинката си

Това звучи ужасно прозаично, но е факт, че когато една Дева се влюби, тя иска да помага на партньора си в ежедневните практически въпроси. Това може и да не е най-романтичният знак в зодиака, но Девата наистина е много полезна за хората, които обича, а това е важно в една връзка.

Везни: Вие искате да създадете перфектно, балансирано партньорство

Влюбените Везни правят всичко възможно да изградят една хармонична, стабилна и позитивна връзка с любимия човек. Те просто искат отношенията им с гаджето да са перфектни и да вървят по вода – без спадове и драми, без скандали и напрежение. Това е тяхната основна мисия.

Скорпион: Вие започвате да избягвате обекта на чувствата си

Интимността е сложна за постигане за хората, родени под знака на Скорпион, които иначе са много страстни натури. Когато човек от тази зодия се влюби, той го взема много насериозно. Поради това Скорпионът се плаши от това всепоглъщащо чувство и се опитва да го избегне, поне в началото, като се изолира от партньора си.

Стрелец: Вие искате да щуреете с този човек

Ако сте зодия Стрелец, веднага ще разберете че сте влюбени по това, че искате да запалите своя любим по всичките си хобита. Вие искате да го заразите със своя ентусиазъм. Нетърпеливи сте да го заведете на следващото си пътуване или да му подарите ново приключение.

Козирог: Вие искате да усъвършенствате този човек

Влюбеният Козирог веднага впряга силите си да повиши социалния статус, репутацията, образователния ценз, нивото в кариерата, или да разшири перспективите и познанията на обекта на чувствата си. За разлика от представителите на Рак, които се държат майчински към любимите хора, Козирозите подхождат бащински.

Водолей: Вие обявявате гаджето си за „най-добрия си приятел“

Водолеите имат много познати, но малко истински приятели. Когато един Водолей се влюби, той изпитва безкрайно, неизчерпаемо любопитство към обекта на чувствата си. Първоначално той смята, че желае този човек за свой приятел, но скоро осъзнава, че изпитва към него нещо много по-дълбоко.

Риби: Вие губите връзка с реалността

Управлявана от мистичната планета Нептун, зодия Риби е най-романтичната в зодиака. Влюбените Риби често губят връзка с реалността, което невинаги е в тяхна полза. Те просто са готови да минат през огън и вода, за човека, когото намират за специален и нищо не може да ги спре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Вземам си поука. Вече няма да правя така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар