IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаете преди да се влюбите в мъж Водолей

28 януари 2017 14 15

Това са 7 основни неща

Джъстин Тимбърлейк е роден на 31 януари; Снимка: Reuters

Джъстин Тимбърлейк е роден на 31 януари; Снимка: Reuters

Повечето мъже от зодия Водолей са срамежливи, скромни, но и ексцентрични. Те обичат да прекарват свободното си време сами. Но това не означава, че те не са добри в романтичните отношения. Мъжете от тази зодия са грижовни и любящи, макар да не знаят как да изразят емоциите си.

Мъжът Водолей първо трябва да изгради своята вътрешна сигурност и увереност, преди да може да създаде стабилна връзка. Връзката с такъв мъж винаги е трудна в началото, защото той отваря душата си към своята партньорка, но постепенно.

Ето и 7 неща, които трябва да имате предвид за представителя на тази зодия, преди да се влюбите в него и да започнете да си градите общи планове:

1. Той ще ви съди по думите

За разлика от представителите на другите зодиакални знаци, мъжете Водолеи са най-непредвидимите. На тях им трябва много малко време, за да се доверят на някоя жена и точно обратното – могат да се разочароват от нея в рамките на няколко минути. Затова внимавайте какви думи използвате пред този мъж!

2. Мъжът Водолей е семеен мъж

Този мъж обича да остава сам, но не обича самотата. Той има нежно сърце и с готовност показва своята загриженост към половинката си, във всеки аспект на живота. Той може да не афишира бурно любовта си, но в действителност е безнадежден романтик, чието сърце принадлежи на една-единствена жена!

3. Той е внимателен с парите си

Повечето мъже от зодия Водолей са много внимателни по отношение на финансите си. Тези мъже са умни и винаги усещат кога една жена е твърде меркантилна и се интересува повече от парите им, отколкото от личността им. Този мъж е готов да харчи средства за приключения и хубави емоции, но трябва да е убеден, че си заслужава. Не можете да правите Водолея на глупак, когато става дума за пари!

4. Мъжът Водолей задава тенденциите

Тези мъже никога не планират предварително какво и как да облекат, защото дори при случаен подбор на дрехите си, те изглеждат супер стилно. Тези мъже просто имат вроден вкус по отношение на облеклото си и са способни да задават шикозни тенденции в модата.

5. Трудно се печелят доверието и вниманието на този мъж

Най-голямото предизвикателство за една жена, която е заинтригувана от мъж Водолей е да грабне и да задържи вниманието му. На първо място тя трябва да спечели доверието му чрез приятелски подход. Бъдете честна и откровена с този мъж!

6. Този мъж обича интелигентни жени

Красотата и сексапилът са слабост за повечето мъже, но не чак толкова за мъжа от зодия Водолей. Представителят на този зодиакален знак обожава интелигентните жени, с които може да води интересни, забавни и смислени разговори, както по глобалните проблеми, така и по съвсем ежедневни въпроси.

7. Този мъж има нужда от пространство

Не може и не трябва да очаквате да бъдете 24 часа, 7 дни в седмицата в компанията на гаджето си Водолей. Този мъж има нужда от свобода и затова си избира самоуверена и интелигентна партньорка, която да уважава неговите разбирания за щастлив съвместен живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари