IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 идеи за забавна вечер вкъщи с твоята половинка

31 януари 2017 08 00

Гледането на телевизия не е вариант

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Не бива да чакате връзката ви да влезе в коловоз, за да започнете да прекарвате повече време заедно. Използвайте всеки свободен момент, за да опознаете партньора си. Освен чрез разговори, това може да стане и като си отделите по малко време всяка вечер, за да правите нещо заедно. Гледането на телевизия не се брои. Ако не ви идват идеи, сега ще ви дадем по нещо за всяка вечер от седмицата.

1. Планирайте мечтана екскурзия/дом/съвместна работа – планирането на някаква голяма стъпка несъмнено ще ви сближи. Ще разберете повече за интересите един на друг, както и ще видите дали сте „на една страница“, когато става дума за по-големи планове. Ако вкусовете ви не съвпадат, поне ще можете да се решите на компромисен вариант.

2. Направете си тренировка – с напредването на мобилните технологии, прекарваме все повече време седнали зад екрана. Физическата активност често остава на заден план, а това се отразява и на психиката. За чисто съзнание и положителни емоции, може да си направите тренировка вкъщи. Загрейте добре преди да започнете!

3. Време за масаж – малко са начините да отпуснете партньора си така, както с масаж. Не са ви нужни специални умения, но пък ще получите бонус точки, ако изгледате някое видео с инструкции и използвате ароматно масажно масло. Още по-добре ще е като научите кое точно се харесва на партньора ви, за да се почувства като в луксозно спа.

4. Поиграйте покер – покерът е игра, която изисква концентрация и хитрост. Ако тази игра е нова и за двама ви, можете да се научите заедно. Усилената мисловна дейност свързана с желанието да надхитрите „опонента“ ще приповдигнат адреналина ви, но внимавайте това да не стане повод за караници. Оставете на въображението си да определи какво ще заложите в играта.

5. Гответе заедно – готвенето определено може да стане по-забавно, ако го правите заедно. Потърсете някоя рецепта, която допада и на двама ви и се развихрете в кухнята. Ако не се получи, поне ще знаете, че вината е споделена. Добрата храна приповдига настроението, а и ще научите повече за това какви са вкусовете на партньора ви. Само внимателно с ножа!

6. Отидете на първа среща – помните ли тръпката от първата си среща? Изживейте я отново, вкъщи. Сгответе си нещо, облечете любимия си тоалет и се „запознайте“ наново. За да засилите ефекта, опитайте се да не ескалирате опознаването поне до следващата вечер, когато може да използвате някоя от горните идеи за „втора първа среща“.

Ето че сега имате по идея за всяка вечер от седмицата. А защо да избирате само по една? Спокойно можете да ги комбинирате, както и да си измислите занимания, които ви допадат. Важното е да поддържате разнообразието, за да не станат забавните вечери част от „коловоза“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари