IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс срещу шетане: Жените така подкупвали мъжете

9 февруари 2017 16 00

Психолози обясняват, че резултатът ще е същият и с малко глезене

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Жените са готови на много неща, само да имат помощници в домакинството. Според ново проучване на сайта Statisticbrain, дамите често „подкупват“ партньорите си да им помагат в кухнята, като правят секс с тях, дори да не са в настроение за ласки, пише Daily Express.

Според изданието представителите на нежния пол са готови да се разгорещят в леглото, за да вдъхновят половинките си да се развихрят в кухнята по-късно. Това помагало за чистене и на останалите помещения в дома.

Подобно окуражаване било използвано от 89 процента от жените. Изследването показва, че дамите отдавна не харесват домакинската дейност и търсят всякакъв начин, за да я прехвърлят на някой друг.

Психолозите обаче смятат, че не е нужно да се стига до секс, заради една прахосмукачка. Мъжете били готови да помагат и при по-скромно глезене.

Когато силният пол усети внимание, идвал и прилив на хормони на щастието. С това те по-лесно били готови да шетат у дома.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Мъж, който не умее да се грижи за себе си и за дома е най-малкото смешен, по-точно - жалък, защото се показва като зависим от най-елементарни неща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар