Грижата за външния вид е важен закон за много жени в стремежа им да бъдат харесани от мъжете. Истината е, че те могат да бъдат отблъснати, въпреки безупречния външен вид, не всичко опира до първото впечатление. Много често това се случва, след като партньорите се опознаят. Ето и някои от причините, които могат да отблъснат мъжете...

Глуповато поведение

Едно от най-непривлекателните неща за един мъж е жената да се държи глупаво. Ако смятаме, че това може да е добре за мъжкото его, сме изпаднали в дълбока заблуда.

Мъжете днес обичат интелигентни жени, с които могат да водят интересни разговори.

Нечестност и преструвки

Вярно е, че мъжете лъжат от време на време, но лицемерието и непрекъснатата промяна на мнението определено не са привлекателни черти. Най-важното е да останем себе си – такива, каквито сме.

Игра на недостъпност

Това дразни повечето мъже. Те нямат против да поиграят тази игра, за да впечатлят дамата, но подобно поведение не бива да се превръща в навик. Резултатът ще бъде точно обратен – мъжът губи интерес.

Още по темата

Заядливо поведение

Един от най-отблъскващите женски навици. Много мъже признават, че ако забележат някоя жена да е заядлива с приятелите си или се опитва да ги изнудва емоционално, няма как да бъдат привлечени от нея, без значение колко красива е тя.