IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 съвета, в които необвързаните не бива да се вслушват

21 февруари 2017 16 00

Въпреки добрите намерения

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато една жена остане необвързана за по-дълго, и особено ако вече наближава 30-те, започват отвсякъде въпроси като „Защо нямаш партньор до себе си?“, „Защо още не си се омъжила?“. Те може да се умножат многократно, ако приятелите в обкръжението имат сериозна връзка.

Тогава, притеснени за самотния и лишен от любов живот, който водим, роднини и приятели започват да дават различни съвети, с чиято помощ да срещнем правилния човек. Колкото и добри да са намеренията им обаче, не бива да се вслушваме в тези 4 препоръки:

1. Никога не прави първата стъпка

На жените непрекъснато се натрапва, че трябва да изчакат мъжът да ги покани на среща и той да направи първата стъпка за целувка или секс. Тези правила обаче са доста остарели. Ако сме привлечени от някого, няма нищо лошо да го поканим на среща, а не просто да чакаме той да събере смелост да го направи.

Когато вземем нещата в свои ръце, той би оценил смелостта и инициативността ни.

2. Онлайн срещите са за отчаяните

Днес много от двойките се запознават чрез интернет. Това е нещо, което трябва да приемем, тъй като голяма част от живота ни вече се върти около социалните медии и технологиите. Прекарваме много повече време пред компютъра, общувайки виртуално с различни хора, отколкото се срещаме с тях очи в очи.

3. Носи повече грим и свали/натрупвай килограми

Със сигурност няма нищо лошо в това да се грижим за себе си и външния си вид, за да подобрим самочувствието си. Не се нуждаем обаче от радикална промяна, само за да впечатлим някой мъж. Правилният човек ще ни приеме такива, каквито сме.

4. Нека да си мисли, че е по-умен

Никога не бива да се правим на глупави, това определено не е привлекателно. А ако мъжът предпочита да бъде в компанията на по-глупави от него жени, определено не си струва да си губим времето с него.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари