Има хора, между които химията и страстта са направо завидни.

Дори и да не се разбират в нормалните си отношения, в момента, в който стане въпрос за секс си пасват до съвършенство.

Замисляли ли сте се, че това има много общо не само с характера, но и със зодиакалния знак?

Днес ще ви представим зодиите, които най-много си подхождат в секса.

Ето кои са те:

Овен (21 март – 19 април)

Сексуален стил: Като първият знак в зодиака, Овенът е самоуверен и агресивен по отношение на набелязаното си сексуално завоевание. Представителите на тази зодия са склонни да бъдат гонещия, вместо да бъдат преследвани. Вие желаете незабавно удовлетворение, не харесвате емоционалните игрички и обичате, когато хората си играят с косата ви и ви галят.

Най-подходящи секс партньори: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион

Телец (20 април – 20 май)

Сексуален стил: По-емоционални сте, отколкото сексуални. Жадуваните от Телеца емоции могат да дойдат от аромати, звуци и докосвания по време на сексуалния акт. Склонни сте да изчакате точния момент за секса, за да сте сигурни, че ще бъде съвършено.

Най-подходящи секс партньори: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

Близнаци (21 май – 21 юни)

Сексуален стил: Близнаците са отстъпчиви в своята сексуалност. Дръзки са да го правят на необичайни места и не се срамуват от мръснишките приказки. Представителите на тази зодия са ненадминати флиртаджии, остроумни са и имат добро разбирателство със своите партньори. Забавляват се в секса и експериментират свободно с нови неща.

Най-подходящи секс партньори: Овен, Близнаци, Везни, Водолей

Рак (22 юни – 22 юли)

Сексуален стил: Вашият подход към правенето на любов е творчески и чувствен, но трябва да бъдете ухажвани, за да склоните да се впуснете в секса. Раците са интуитивни и лесно могат да усетят какво иска партньорът им. За вас сексът е нежен и страстен. Във вашите секс игри често присъства оралната стимулация от всякакъв вид.

Най-подходящи секс партньори: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Лъв (23 юли – 22 август)

Сексуален стил: Лъвовете са известни със своя последователен и мощен секс нагон. Те разчитат на своя чар и химия в привличането на своите партньори. Обичате удоволствията и искате да ги доставяте на човека до вас. Въпреки че са страстни, внимателни и самоуверени, представителите на тази зодия все пак имат нужда да чуват постоянно добри думи от своите половинки.

Най-подходящи секс партньори: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Сексуален стил: Не мислете, че Девите са целомъдрени. В действителност този високоенергиен знак може да бъде силно сексуален и чувствен. Наслаждавате се на докосвания от всякакъв вид в любовната игра. Масажите са вашето слабо място. Не се нуждаете от екстравагантност в леглото, но сте склонни да опитвате и някои нетрадиционни неща.

Най-подходящи секс партньори: Телец, Везни, Риби, Козирог

Везни (23 септември – 22 октомври)

Сексуален стил: Везните често се считат за най-изтънчените сред зодиакалните знаци, с отличен вкус и деликатна чувствителност. Не е изненадващо, че идеалният секс за представителите на тази зодия включва и вербална любовна игра. Перфектният партньор за вас ще флиртува постоянно с вас и ще акцентира на детайлите, като избора на подходящо бельо и музика за фон по време на акта.

Най-подходящи секс партньори: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Сексуален стил: Скорпионите имат репутацията на страстни, похотливи и силно сексуални. Отдадени са на мисли, включващи власт и контрол. Силните емоции и желанието за секс често изиграват на представителите на тази зодия и лоши шеги.

Най-подходящи секс партньори: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Сексуален стил: Стрелците са известни като любящи и внимателни в сексуалните си отношения. Въпреки това вие сте склонни да се отегчавате бързо, така че може би копнеете за спонтанност в сексуалния си живот. Когато сте необвързани, сте невероятно закачливи, а в двойка сте настроени приключенски и отворени към опитването на нови неща.

Най-подходящи секс партньори: Лъв, Овен, Близнаци, Везни

Козирог (22 декември – 19 януари)

Сексуален стил: Подобно на Скорпиона, Козирогът има репутацията на един от най-сексуалните знаци, но в същото време е и много чувствен. Представителите на този знак имат силно чувствителни на сексуални ласки ходила и колене. Козирозите обичат да бъдат ухажвани и прелъстявани.

Най-подходящи секс партньори: Рак, Скорпион, Козирог, Дева

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Сексуален стил: Разглеждани по принцип като интелектуални и идеалистични, Водолеите са най-непредвидимият знак в зодиака. Вие се наслаждавате да съблазнявате, но мразите да имате пълен контрол над ситуацията. Въпреки че не показвате открито сексуалността си, под повърхността сте ентусиазирани и разполагате с развинтено въображение, когато става дума за секс.

Най-подходящи секс партньори: Близнаци, Везни, Стрелец, Овен

Риби (19 февруари – 20 март)

Сексуален стил: Рибите са известни като разбиращи се с всякакви видове хора. Въпреки това представителите на тази зодия имат проблеми с привличането на почитатели без да се налага да бъдат агресивни. В леглото Рибите са романтични, чувствени и игриви. Съсредоточават се върху това, което партньорът им харесва, отколкото върху своите собствени желания.

Най-подходящи секс партньори: Скорпион, Рак, Дева, Везни