IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да повишим интимността след секса?

22 февруари 2017 16 00

Ето няколко съвета какво помага

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Прегръдките и дългите разговори след секс са сред начините да засилим връзката с партньора си, но има и някои други неща, които бихме могли да правим и които не просто ще бъдат от полза за повишаване на интимността, но и ще продължим забавлението...

Да си направим масаж

Мнозина използват тази стъпка, за да инициират секс чрез релаксация и физическа интимност, но масажирането след любовните ласки може да засили връзката помежду ни дори още повече.

Тъй като очевидно не използваме масажа като средство да получим секс, това е чудесен начин да накараме партньора да се чувства обгрижван и обичан.

Има и бонус – масажът помага за синтеза на хормони, които ни приспиват и се потапяме в още по-дълбоко състояние на релаксация.

Да се нахраним (един друг)

Кой казва, че трябва да се храним облечени? Когато се храним един друг, докато сме голи в леглото, остава усещане за нестандартност и помага да достигнем друго ниво в интимността с партньора.

Да четем един на друг

Все повече двойки установяват, че четенето на откъси от книга след секс помага на интимността и укрепва връзката помежду им. Четенето на една и съща книга също така предоставя и различни теми за дискусия.

Да повторим секса

Ако все още се чувстваме възбудени, винаги можем да повторим. Според изследователите както мъжете, така и жените могат да достигнат до оргазъм повече от веднъж.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари