IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Признаци, че той все още има чувства към бившата си

13 март 2017 16 00

Издайниците в мъжкото поведение

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако подозираме, че половинката ни все още има чувства към бившата си приятелка, съмненията ни може и да не са неоснователни. Признаци, като по грешка да сбърка името ни с нейното, е сред най-очевидните, но има и някои други издайници, които могат да ни подскажат, че гаджето ни не е преодолял бившата си.

Често говори за нея

Не можем да очакваме името ѝ да не се появява изобщо, но ако това се случва непрекъснато, най-вероятно поведението е продиктувано от чувствата, които той все още има към нея. Възможно е причината да е и чувство на вина от негова страна. В този случай е добре да поговорим с него, тъй като е важно той да изясни сам за себе си дали е готов за нова връзка.

Удвоил е реакциите към постовете ѝ в социалните мрежи

Най-добре би било мъжете да спрат да следват бившите си в социалните мрежи, особено ако предизвикателните снимки, които публикуват, все още имат своето въздействие. Това обаче не всички мъже искат да направят, тъй като в някои случаи подобни действия водят до драма, което влошава отношенията, особено ако вече бившата двойка има и общ приятелски кръг.

Той непрекъснато употребява обидни реплики по неин адрес

Напълно разбираемо е, ако той е раздразнителен, но ако редовно прекалява с обидите, това е показател, че е наранен и все още има чувства.

Продължава да има близки отношения с нейното семейство

Обикновено, когато се разделим с някого, спираме да се виждаме и с неговото семейство. Ако обаче приятелят ни все още има отношения с близките на бившата му, въпреки че изобщо не говори с нея, това е характерен признак, че не е преодолял чувствата си към нея.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари