IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 техники да повишите възбудата и да ускорите оргазма

14 март 2017 16 00

Вижте съветите на руската сексоложка Валерия Агинская

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато намерите време да поразсъждавате за сексуалния ви живот, винаги има лека нотка на незадоволеност и желание по някакъв начин да го разнообразите. Изчели сте всичко за позите от Кама Сутра още в началото на половия си живот, а акробатиката в леглото не е за всеки.

Двойките, които са от години заедно, започват да мислят в посока на секс играчки, BDSM практики и ролеви игри. Но има и по-естествени начини сексът отново да бъде страстен и запомнящ се, твърди руската сексоложка Валерия Агинская.

Контакт без проникване

В действителност това е секс, но без проникване. Идеалната поза за мъжа е мисионерската, като половите органи само се докосват. Жената достига до оргазъм преди проникването след стимулацията на клитора. Тази практика е подходяща за мъже, дори когато не са в пълна ерекция, възбудата се покачва през целия процес.

Целувката

Не подценявайте силата на една хубава целувка. Преди да стигнете до същността на секса спрете проникването. Вгледайте се в очите на партньора, синхронизирайте дори дъха си с него. И започнете целувки по устните – дълги и страстни. Докато издържите на възбудата.

Флорентински изтезания

Не е известно защо техниката носи това име, според някои идва от Борджиите. При нея жената доминира и е възседнала мъжа. Оголва напълно главата на пениса и го задържа в това положение. След което започва триещи движения, които на пръв поглед изглеждат болезнени. Но нищо подобно, всичко е приятно и вълнуващо, смята сексоложката.

Техниката на деветката

На всички е ясно, че когато човек е зает с интелектуална дейност по време на секс, например броене, се забавя неговия оргазъм. При „Техниката на деветката“ е активен повече мъжът, за жената остава да се отпусне и удоволствието. Методът е прост – Мъжът прави седем малки прониквания (до нивото на главата на пениса), плюс две дълбоки. Следват шест малки и три дълбоки и така докато не достигнете девет дълбоки. До този момент жената би трябвало вече да е близо до оргазъм, а ако това не е така – обратното броене може да започне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари