IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета как да го спечелим

15 март 2017 16 00

Не е нужно да чакаме да ни покани на среща

Снимка: Istock

Снимка: Istock

След дълго търсене най-сетне откриваме някого, който не само изглежда добре, но и с когото можем да водим дълги разговори. Вероятно сме го срещнали в общия ни социален кръг или на някое парти и след като сме разменили телефоните си, си пишем съобщения почти всеки ден.

Това е сравнително познат сценарий, но въпросът е, какво следва оттук нататък и как да излезем на среща с мечтания мъж възможно най-скоро. И, по-важното – какво да направим, за да се превърнем в обект на желанията му? Предлагаме няколко съвета..

1. Да го поканим на среща

Ако редовно си общуваме в социалните мрежи, е време да преминем на следващото ниво – среща. Не е задължително да следваме старомодния модел и да чакаме той да ни покани.

Някои мъже се срамуват да го направят или не знаят как да започнат разговор. Ние бихме могли да сме инициатор и да попитаме дали е свободен и иска да излезе.

2. Да не споделяме прекалено много за себе си

След като сме си „откраднали“ среща и сме спечелили неговото внимание, следва да започнем интересен разговор. Можем да задаваме въпроси, свързани с родителите, работата му и онова, което го вълнува.

Хората обичаме да говорим за себе си, затова трябва да го окуражим да го направи и да бъдем добър слушател.

Не бива обаче да споделяме прекалено много информация за себе си на тази първа среща. Не бива да се стараем прекалено да привлечем вниманието му, като му разкажем нещо, което бихме споделили само с най-близките си приятели.

3. Да не забравяме флирта

Не е нужно да му изпращаме куп емотикони, за да заявим интереса си към него. Когато се видим, контактът с очи е много важен, както и от време на време да докосваме ръката и рамото му, докато говорим.

Ако той е много атрактивен, по-добре е да се въздържаме от комплименти за външния му вид. Той вече знае, че е привлекателен и вероятно го чува постоянно. Вместо това, е по-добре да отбележим качествата, свързани с неговата личност.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари