IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 причини да се влюбим в жена Риби

19 март 2017 15 15

Създават спокойствие и уют

Снимка: Istock

Снимка: Istock

На пръв поглед жената от зодия Риби може да не изглежда като секссимвола на зодиака, но щом я опознаем, установяваме, че това определено е жена, с която бихме искали да прекараме времето си.

Жените от тази зодия са известни с високата си чувствителност и дълбоките си познания в широк спектър от области. Тези жени обикновено са скромни и безкористни, затова е лесно да пропуснем интензивния им емоционален живот, ако не ги опознаем отблизо.

Тъй като те често са в сянка, оставяйки любимият им да блести, дават вид на много наивни личности. Това обаче не бива да ни заблуждава. Те много добре знаят какво се случва, просто не смятат за нужно да се изтъкват.

Ако има нещо сигурно, то е, че трудно можем да намерим по-предан любовник и приятел от жената Риби. Ако това не е достатъчно, ето още няколко причини да се влюбим в тях...

1. Жената Риби предлага живот, изпълнен със смях и радости

Представителите на тази зодия са сред най-забавните хора. Те имат чудесно чувство за хумор.

2. Те създават спокойствие и уют

Рибите добре знаят как да успокояват хората и оказват емоционална подкрепа, за да се справим по-лесно с проблемите си.

3. Всичко, което жената Риби прави, е продиктувано от любов и съпричастност

Тези жени винаги мислят за другите. Рибите са най-милите, добросърдечните, състрадателните и любящи сред всички зодиакални знаци. Те мислят със сърцето си.

4. Може да се заблудим, че са слаби, но това не е така

Рибите всъщност имат смело сърце и когато става дума за семейството и приятелите им, те са готови на всичко.

5. Рибите знаят колко е важно да се грижат за себе си, като даряват вниманието си на онези, които ги правят щастливи

Представителите на този зодиакален знак обичат да се обграждат с честни, позитивни и щастливи хора. Те имат своите проблеми и нямат нужда от повече негативизъм.

6. Няма нужда да рисуваме перфектна картина на жената Риби. Тя ни иска такива, каквито сме и ще ни уважава за това

За рибите не трябва да сме перфектни, важно е да бъдем истински. Тези жени ценят много повече това, което сме – с всички свои недостатъци, а не перфектния и лъжлив образ.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари