IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 начина, по които той казва „Обичам те“ без думи

21 март 2017 16 00

Когато действията говорят повече

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъжете понякога трудно говорят открито за чувствата си и тогава се появява усещането за несигурност в отношението им. Как бихме могли да разберем какви са неговите чувства и дали наистина ни обича? Истината е, че ги изразяват не само с думи, а най-вече с действия.

Затова е много важно да се научим да „четем“ сигналите на мъжа до нас. Възможно е той още да не е сигурен или да иска връзката да се развива по-бавно и затова все още не се решава категорично да изрази това, което чувства.

Макар никога да не изрича думите „Обичам те“, всъщност може да казва това по много различни начини.

1. Целувките му са дълги и страстни

Кой не обича тези целувки? Когато те са любими и за него, редовно ни целува по този начин и всеки път те са страстни, е ясно, че е повече от развълнуван, когато е около нас.

2. Обича да е по-близо до нас

Когато близо до нас се приближи някой, към когото не проявяваме интерес, чувството е неприятно. Усещането е напълно противоположно, когато любимият ни човек рязко скъси дистанцията. Това негово действие определено е показателно.

3. Усмихва се след целувката

Това е сред признаците, които трудно могат да се сбъркат. Когато целунем някого, който обичаме, по лицето ни не просто се появява приятна усмивка, а то направо засиява.

Ако той е с широка и сияеща усмивка след целувката, това означава, че наистина се радва на компанията ни.

4. Слуша внимателно

Макар половинката ни да не споделя много за чувствата си и връзката ни, фактът, че ни слуша внимателно, когато говорим, е изключително показателен.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари