IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво отблъсква мъжете?

23 март 2017 16 00

Хубаво е, когато жената споделя мъжките интереси, но...

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Много са нещата в една жена, които биха могли да отблъснат мъжете. Те са наясно, че никой не е съвършен, но има някои женски черти или поведение, които могат да изгонят един мъж доста по-бързо.

Когато искаме да спечелим вниманието на мъжа и да го задържим до себе си, е добре да избягваме подобно поведение..

Освен него, нищо друго не се случва в живота ни

Мъжете обичат да знаят, че жените са влюбени в тях. Когато са наясно, че са поставени на първо място, това ласкае егото им. Не искат обаче да бъдат единственият приоритет. Те обичат да знаят, че жените имат и други интереси.

Това може да бъде работа, хоби или срещи с приятели – без значение. Когато единственото нещо, което вълнува жената, е нейната половинка, това оказва прекалено голямо напрежение върху мъжа.

Липсва женственост

Жените, които имат мъжки интереси, като футбол и харесват екшън филми например, са харесвани и от мъжете. Дамите често забравят, че половинката им обича и женствената им страна – онази, която се нуждае от него, за да отвори буркана със сладко, и която облича черна рокля и слага грим за вечерята навън.

Мислим прекалено за съвместното ни бъдеще

Да, мъжете също искат да се оженят и да имат деца. Те обаче не искат да го направят, преди да опознаят добре своята партньорка и да се влюбят. Преди това не им е приятно да мислят и да обсъждат подобни теми и те определено са сред нещата, за които не трябва да се говори в началото на връзката.

Смятаме, че всички мъже са еднакви

Никой не би искал половинката му да го сравнява с бившия си, с когото е скъсала, заради изневяра например. Подобно поведение определено би отблъснало мъжа.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари