IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са мъжете, които най-често изневеряват?

9 април 2017 15 15

Защо го правят?

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Престъпването на неписания любовен договор е характерно както за мъжете, така и за жените. Никой човек не е имунизиран от изневярата. Но в ущърб на силния пол трябва да се отбележи, че те най-често са „любовните престъпници“. А действията им се влияят от твърде много условия.

Някои мъже са предразположени да мамят жените си заради външни фактори, действащи им едновременно като мотиви и оправдания. Такива са тежките отношения със съпругите (партньорките) им. Външна причина за изневярата също може да бъде стресът на работното място. И алкохолът понякога има вина...

Като вътрешна причина мъжете да скачат в чужди легла можем да категоризираме неспирното им желание за завоюване на женски сърца. То се свързва с откровения егоцентризъм у някои мъже, които имат постоянна нужда да бъдат хранени с похвали от различни източници. Сред другите вътрешни фактори е чувството за финансова свобода.

Кои са най-честите изневеряващи типажи сред мъжете?

1. Заможните мъже

Заможните мъже се чувстват свободни. Някои от тях дори се самозабравят. Мислят си, че като движат с малко по-скъпо возило и имат стотачки в джоба, светът е в краката им. В техните очи всичко става срещу пачка. Така да се каже, всяко нещо си има цена. Измервайки обаче всичко в пари, този тип мъже изкривяват сетивата и съзнанията си. За тях вече всичко е стока, а сексът напуска полето на любовта, превръщайки се в просто удоволствие.

Това обяснение за характера на някои чичко-паричковци дава ясна картина около проблема с изневеряването. Тяхната финансова свобода им позволява да задоволяват капризите си. А сексуалното привличане и желанието за секс с непозната жена са си част от капризниченето.

2. Нараненият мъж

Понякога „силните“ биват наранявани от своите половинки. Някои жени просто не си мълчат, казват си всичко в прав текст. Ударът тогава е неочакван, защото мъжът има специфично доверие на своята любима. Той очаква спокойно отношение и мили думи. Но понякога става така, че жените съжителстват с темерути, които трябва да бъдат стягани. А когато острите приказки са изричани от дами, те не се харесват на мъжете. Просто няма как да им отвърнат с обичайния юмрук (във времето по-разтеглените кавги често предизвикват изневярата).

Когато една жена не подхожда с уважение към своя мъж, той започва да се чувства дразнен. Силният пол е такъв, че през голяма част от съществуването си той се ръководи от тласъците на своето его. А сърдечната контузия оскърбява мъжкото его. Всъщност дори го вбесява. То почервенява от яд, започва да се чуди как така е възможно да се държат по такъв непристоен начин с него. В изблик на гняв нараненият мъж решава, че ще отмъщава за нанесения му удар. И тогава той започва да ходи по чужди и ничии жени в търсене на онова, което му липсва – мило отношение, ласки и секс.

Уважението е като кислород за мъжете. Ако те се чувстват неуважени или наранени, имате голям проблем. Ако грешката е във вашия телевизор, хубаво е да се поправите. Но ако той е темерут, по-добре го изпратете по живо и по здраво. Хората рядко се променят.

3. Ненаситният прелюбодеец

Този тип мъже са ясни. Те просто спортуват с презервативи. За тях сексът с жена извън брака, е позволен под предлог, че силният пол има нужда от интимно разнообразие. Според тях мъжете имат право на любовници. Това е нещо съвсем естествено и позволено, защото, представете си, мъжете не били като жените да се влюбят след един секс. Само те можели да отидат в чуждо легло за 30 минутки и да си тръгнат без никакво емоционално обвързване...

Ненаситният прелюбодеец си живее в своя собствен свят. Неговата съпруга му е длъжна. Той отчасти се съобразява с нея, но в никакъв случай не напуска зоната си на комфорт. Секс маниакът най-редовно лъже, че излиза с приятели, когато всъщност е на тайна локация с поредно завоевание. Такъв си е. И докато самолетът му продължава да се вдига, той ще лети по свои и чужди дестинации.

Александър Градинаров

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

дгд комплексарките ( преди 7 години )
Изневеряват тези които имат нагон и не са удовлетворени. А и винаги е по-добре да топнеш чушката в чуждата купичка ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ева ( преди 7 години )
Пълни глупости! Изневеряват обикновено мъжете комплексари и това няма нищо общо нито с финансовото им състояние, нито с ненаситността им в секса, нито дали са наранени!!! Що за тъпотии!? То си е до човек. Във всеки случай, мъж, който има самочувствие и е на средно интелектуално ниво, няма да прескача от легло в легло! От мъжете, които познавам, със сигурност знам едно - има и качествени мъже, които държат на себе си достатъчно и уважават жената до себе си, за да й кажат открито, че вече не я желаят! Има и такива обаче, които лъжат безогледно, изневеряват по най-гнусен начин и унижават жените до себе си! Тези, вторите, са ниско интелигентни, комплексирани и си мислят, че са мъже, само, защото не са се родили жени! Жалки са....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар