IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да открием сродната си душа?

26 април 2017 15 00

Да погледнем към списъка с желания

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Независимо дали сме високи или ниски, екстровертна или интровертна личност, шансовете необвързаните да споделят живота си с някого в миналото са били много по-високи, отколкото са днес.

Днес намирането на партньор може да представлява истинско предизвикателство. Освен това се наблюдава и голяма промяна, когато става въпрос за очакванията, които имаме към него.

Не е никак изненадващо да бъдем песимистично настроени към намирането на специалния човек, когато търсенето ни не води до успех.

Една от най-важните стъпки в този процес е да дефинираме своите потребности по отношение на партньора и връзката, вместо просто да се фокусираме върху дългия списък от неща, които „трябва да имаме“.

За жалост, съсредоточаването върху онова, което липсва в списъка с желания, когато срещнем някого само веднъж, може да ни заслепи за потенциала за приятелство, а може би много повече.

Много вероятно е, както много други мъже и жени, да не си задаваме и онзи наистина важен въпрос: „Защо партньорът, който търся, търси мен?“

Едно е да имаме списък с желания, но е съвсем друго да помислим какво би могло да има значение за този, който ни търси.

Ако искаме да срещнем специалния човек – сродната ни душа, ще трябва да сме готови да направим някои промени, когато става въпрос за очакванията ни.

Много често списъкът с желанията ни е причина за ненужно нещастие, защото търсим някого, който не ни нарежда сред приоритетите си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари