IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 сексуални партньори са самият максимум

15 май 2017 14 10

Какво мислят влюбените за своите любовни завоевания преди връзката?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В рамките на почти всяка връзка има един деликатен въпрос – кой с колко души е спал преди да се изрече заветното „Обичам те!“. А повечето хора се срамуват да кажат истината. Притесняват се, че ще ги обявят за развратници.

От друга страна бройката показва какъв е сексуалният опит на съответния човек. Оказва се, че една проста цифра казва твърде много.

Наскоро популярният британски сайт за запознанства Illicit Encounters обяви в писмо до медиите, че след направено допитване до потребителите му е установен идеалният брой на сексуалните партньори. Проучването на уеб сайта цели да открие какво мислят хората – с колко души е приемливо да преспим, преди да започнем нещо по-сериозно.

Данните от непредставителното допитване показват, че мнението на Запада се върти около числото 12.

Проучването показва още, че онези, които са имали под 10 бройки, спадат към консервативните и неопитните от гледна точка на креватните активности. От друга страна хората, които са преспали с повече от 19 души са категоризирани като егоистични, трудни за задоволяване и твърде либерални към интимното. От сайта за запознанства смятат, че по-разкрепостените не успяват да разграничат секса и романтичната любов, поради което не са добра партия за връзка.

Обръщайки поглед към сериозните отношения, данните от проучването показват, че в рамките на връзката мъжете са една идея по-ревниви към интимната история на своите партньорки. 55% от представителите на силния пол искат да знаят какво се е случвало преди да започнат отношенията си. От друга страна 45% от жените търсят отговор на деликатния въпрос „Ти с колко беше?“.

Това е така, защото мъжете имат навика да обсебват своите дами. При тях чувството за ревност е по-изразено, а мисълта, че някой друг може да е бил интимен с любимата им ги влудява. В България не звучи много добре една дама да каже, че е била с 12 души. За мъж може да мине, но за жена е директно афиширане на разврат.

За съжаление родните стереотипи са насочени към активно съдене на по-разкрепостените дами. Откровеното обществено лицемерие налага те да лъжат колко са реалните им сексуални партньори. У нас, вероятно, 6 е добър отговор.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
по - важно е дали след тебе ще има бройки , а за тези преди тебе никой не е напълно искрен колко точно са били
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар