IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексът с чорапи води до по-добър оргазъм

28 май 2017 15 15

На какво може да се дължи това?

Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Как можем по-често да имаме оргазъм? Това е въпрос, който безспорно вълнува мнозина. И определено с основание. По време на ново проучване само 50% от запитаните участници съобщават, че са получавали оргазъм.

Интересното е, че на следващия етап от проучването те получават чорапи, с които трябва да правят секс. 80% от тях съобщават, че са получили оргазъм. 

Точно така, носенето на чорапи в леглото може да ни помогне да получим най-добрия оргазъм. На какво може да се дължи този ефект? 

Според една от теориите вероятна причина може да е подсъзнателният страх, че, когато сме боси, краката ни излизат извън завивката и студеният въздух ни разсейва и пречи да достигнем до кулминацията.

Проучването, проведено през 2005 г., установява още, че мъжете се чувстват по-тревожно и се страхуват, когато са близо до оргазъм.

За жените вярно е обратното - в този момент изпитват по-малко тревожност и страх.

Други проучвания установяват многобройни странности за човешката сексуалност. Едно неотдавнашно проучване например разкрива, че веганите правят по-малко секс, в сравнение с хората, които ядат месо.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари