IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко добри сме в секса според вида на тялото?

29 май 2017 15 00

И според науката

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар да не бива „да съдим за книгата по нейната корица“, всички го правим, съзнателно или не. Това важи и по отношение на секса. В тази връзка, дали типът на тялото ни може да подскаже за уменията ни в леглото? Според науката, да. Ето какво има да ни каже тя. 

Закръглено тяло

От биологична гледна точка, една закръглена жена, особено при наличие на големи бедра, е склонна да бъде наистина отворена към сексуални експерименти. Това е подкрепено и от научни изследвания. 

Слабо тяло

За разлика от по-пълните, при слабите хора нивата на ендорфините не са толкова високи. А това според генетика Джеймс Уотсън означава, че те не са много добри в леглото. 

Друго изследване обаче установява, че мъжете се представят най-добре, когато са с жена, която има тънка талия.

По-ниският ръст

Някои мъже предпочитат по-ниските момичета, защото тяхната компактност им позволява да правят неща, които по-високите жени не могат. Също така е по-лесно да правят секс на повече места. 


От научна гледна точка по-ниските жени също имат по-нисък център на тежестта, което означава, че те имат и страхотен баланс. Така могат да изпълняват с лекота някои трудни пози.

По-високият ръст

Макар в данните на проучване да се посочва, че мъжете и жените с дълги крака се възприемат като секси и с добро здраве, в леглото тази черта не винаги е предимство.

Това не означава, че техника им е лоша, но високите жени нямат възможност да „маневрират“ в леглото. Бързият секс на обществено място с тях също не е толкова лесен, особено ако жената е по-висока от мъжа. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари