IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 признака, че имаме здравословна връзка

14 юни 2017 15 00

Вълнението и сексът не преминават

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

В своето начало връзките са вълнуващи и всичко ни изглежда идеално. Въпреки цялото това щастие, все пак малка част от нас продължава да се пита дали връзката ни е здравословна и доколко тя може да се задълбочи.

За да си отговорим на тези въпроси, е добре да проследим следните признаци, които насочват за стабилни и здравословни отношения.

1. Винаги очакваме да видим другия

Дори когато някой от двамата е излязъл за кратко, за да спортува например, другият винаги очаква с нетърпение завръщането му. Без значение от периода, за който сме разделени, е вълнуващо да се съберем отново. Това означава, че наистина се наслаждаваме на времето, което прекарваме заедно.

2. Добри сме в намирането на решение за проблемите на другия

Това е много ясен признак за здравословните отношения в двойката – двамата работим като екип, без да си прехвърляме вина. Не търсим прегрешенията един на друг, а се стремим заедно да намерим решението.

3. Често правим секс

Много хора пренебрегват важността на секса по отношение на здравето на връзката. Когато сексът е редовен и удовлетворяващ, това обикновено означава, че нещата вървят добре.

4. Имаме свободата да правим онова, което обичаме

В една здравословна връзка всеки е свободен да има свое хоби, което не включва партньора. Важно е да не го занемаряваме и да не пренебрегваме собствените си планове.

Наистина е важно да действаме в екип, но това не бива да е за сметка на индивидуалната свобода.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари