IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да кажем „Обичам те“ без думи?

4 юли 2017 15 00

Тези жестове имат дори по-силно въздействие

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Думите „обичам те“ понякога се оказват трудни за изричане – поради притеснение или несигурност. Да не говорим, че с тях идва и все пак някаква отговорност.

Има начини да покажем своята любов, без да изричаме тези толкова страшни за някои думи и създадем усещане за загриженост и обич към скъпия ни човек.

1. Да изключим телефона, когато сме заедно

Безграничното ни внимание е много показателен начин да се свържем с друго човешко същество. Затова, когато сме заедно, да забравим за социалните мрежи и да посветим вниманието си само и единствено на любимия човек.

Това е безспорна демонстрация на любов, която говори дори повече от думите.

2. Да се държим за ръце на публично място

Докосването е много важна част от любовта. Ако двамата имаме силна сексуална химия, не трябва непременно тя да се крие, когато сме на публично място. Това не означава, че трябва да правим повече, отколкото чувстваме – всъщност не е нужно да правим публични изявления – но мъничките жестове могат да имат огромен ефект.

3. Да го/я попитаме как се чувства

Наистина не трябва да е толкова трудно да говорим за емоциите си. Ако обичаме някого, тогава вероятно споделяме това и в емоциите си – поне тези, които имаме един към друг.

Връзката е само един аспект от живота на човека. Дали имал спор с майка си? Да проявим интерес и загриженост. Дали най-добрата ѝ приятелка си има ново гадже, когото не е сигурна, че харесва? Да чуем анализа ѝ.

Да се грижим за душевното здраве на партньора си е сигурен признак за любовта ни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари