IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-разпространените митове за секса – развенчани

8 юли 2017 15 15

За размера, презервативите, интимността

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Вероятно повечето от нас са чували, че размерът има значение и по време на секс жените не обичат физическа интимност. Сексът обаче е много повече от просто един оргазъм. Нека разбулим някои от най-разпространените митове, свързани със секса.

Сексуалното удоволствие е свързано само с оргазма

Сексуалното удоволствие не е просто достигането до кулминацията. Да, оргазмът е необходим, но това, което правим, за да стигнем до него, любовната игра и самото проникване, е важното.

Размерът има значение

Макар мнозина да смятат, че този е сред най-важните фактори за удоволствие по време на секс, то невинаги е свързано с размера. Позата и начинът, по който се движим с партньора ни са от основно значение.

Всъщност много големия размер на пениса може да е причина за болка и дискомфорт за жената по време на секс.

Жените не се интересуват от физическа интимност

Жените обичат цялото удоволствие, което идва с физическата интимност точно толкова, колкото и мъжете. Ако партньорката е прекалено срамежлива, е важно да я накарате да се почувства комфортно, за да даде сто процента от себе си.

Презервативите могат да развалят момента

Трябва да знаем кой презерватив да използваме. Има няколко вида презервативи на пазара, както и такива за по-голямо удоволствие.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари