IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 неща, които ни правят страхотни в секса

10 юли 2017 15 00

Ето как да се усъвършенстваме

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Противно на популярното схващане, не е нужно да познаваме добре 52 секс пози или още толкова порнофилма, за да бъдем наистина добри в леглото. Тези умения се свеждат до по-реалистични фактори, които може би вече притежаваме.

А ако не е точно така, има как да усъвършенстваме уменията, от които се нуждаем, за да оставим партньора си безмълвен в леглото.

1. Не съдим предпочитанията на партньора или своите

Независимо дали става дума за фантазията на партньора или за нашата собствена, да бъдем отворени за различните желания и предпочитания е от значение в сексуалните отношения.

Така че да оставим настрана упреците и предразсъдъците и наистина да се вслушаме в собствените ни желания и тези на партньора ни. Можем да открием някои доста интересни неща.

2. Иновативни сме

За добрия секс е важно още да бъдем креативни и да търсим нови начини, с които да подправим любовните ласки.

Ако някой каже „Хайде да се облечем“, „Нека отидем в килера“ или нещо по-интересно, би било страхотно.

3. Мислим за секс и то много

И тук не става дума за случаите, когато сме в леглото или когато видим някое много сексапилно тяло във фитнеса.

Специалистите поясняват, че в сексът има силен елемент, свързан с мисълта. Затова следва да обърнем внимание на моментите, когато се появи такава мисъл или се почувстваме възбудени през деня, без незабавно да я отхвърляме.

4. Можем да поставим нуждите на партньора пред своите собствени

Състраданието във всяка една област на живота си е добродетел, но когато става дума за спалнята, това може да ни превърне в секс партньор от класа.

Не че винаги трябва да поставяме другия на първо място, но може да бъде наистина секси, ако се фокусираме върху доставянето на удоволствие на партньора ни понякога. Това може да стане като предпочетем любимата му/ѝ поза или използването на секс играчка например. Трябва да бъдем сигурни, че тази щедрост от наша страна няма да остане незабелязана и неоценена.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари