IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какъв партньор се нуждаем според зодията? (I част)

22 юли 2017 14 15

Този, който си заслужава да изчакаме

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Може да не вярваме в съществуването на сродна душа, но едва ли някой може да отрече, че има хора, които си подхождат в много по-голяма степен за всеки зодиакален знак.

Вероятно и за нас има идеален „тип“, който винаги сме търсили. Може би добре образован или много привлекателен – какъвто и да е той, винаги ни хваща окото.

Понякога обаче си мислим, че искаме едно нещо, без изобщо да подозираме, че всъщност желаем съвсем друго. Причината е, че когато излизаме на срещи, търсим това, което искаме, а не това, от което се нуждаем.

Ако нямаме представа какъв е нашият тип човек, когото си заслужава да чакаме, един от най-добрите начини да открием следа е астрологията.

Всеки знак в зодиака се нуждае от различни неща в една връзка. Ето какви са те.

Овен

Родените под този знак не бива да губят времето си с хора, които само говорят, без да действат. Те имат нужда от някого, който да бъде толкова деен, колкото и те самите.

Трябва им партньор, който ще бъде до тях всеки път, когато имат нужда, както самите те биха постъпили.

Телец

На Телците им трябва някого, който знае как да ги успокои и който познава различните им настроения. Те се срещат с много хора, които забравят, че представителите на тази зодия могат да са много чувствителни и емоционални.

Телците се нуждаят от партньор, който е наясно с техния темперамент и може да се справи с него, вместо да избяга. Щом намерят този човек, те могат да са сигурни, че са открили мечтаната половинка.

Близнаци

Те трябва да изчакат партньора, който ще им позволи да бъдат себе си. Те не се чувстват добре, когато биват принуждавани да се държат като някого, който не са.

Близнаците обичат своята собствена личност, те живеят според собствените си правила. Ето защо трябва да изчакат човека, който ги обича точно такива.

Рак

Раците винаги са привлечени от вълнуващите лоши момчета/момичета. Те обичат да се забавляват в различните аспекти от живота си, а романтичните отношения не правят изключение.

Родените под този знак искат приключения, но това, от което наистина се нуждаят, е стабилност.

Те се чувстват най-добре, когато избягват несериозните хора и посвещават времето си на тези, които наистина са ангажирани с тях.

Лъв

Лъвовете са привлечени от личности, които имат толкова добър външен вид, колкото и самите те. Родените под този знак харесват привлекателни хора.

Човекът, от когото се нуждаят, е този, който ги насърчава да бъдат и да дават най-доброто от себе си. Трябва да изчакат този, който вярва, че могат да постигнат всичко. Малко оказана подкрепа може да направи чудеса за Лъвовете.

Дева

Девите са твърде срамежливи, за да направят първата крачка. Те имат нужда от половинка, която ще ги изведе от зоната им на комфорт и която ще ги насърчи да бъдат смели и да се впуснат в живота.

Човекът, когото си заслужава да изчакат, е този, който да им покаже, че животът е твърде кратък, за да живеят само като наблюдатели.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари