IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какъв партньор се нуждаем според зодията? (II част)

23 юли 2017 14 15

Кой е този, който си заслужава да изчакаме?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Може да не вярваме в съществуването на сродна душа, но едва ли някой може да отрече, че за всеки зодиакален знак има хора, които му подхождат в много по-голяма степен.

Понякога си мислим, че искаме едно, без изобщо да подозираме, че всъщност желаем съвсем друго. Причината е, че когато излизаме на срещи, търсим това, което искаме, а не това, от което се нуждаем.

Ако нямаме представа какъв е нашият тип за човека, когото си заслужава да чакаме, един от начините да открием следа е астрологията.

След като разгледахме от какво има нужда всеки от първите шест зодиакални знака във връзката, предстои да разгледаме останалите.

Везни

Везните се втурват в любовта твърде бързо. Те са нетърпеливи и се впускат от връзка във връзка, тъй като имат нужда да не са сами. Родените под този знак обаче ще се изненадат колко по-добре се чувстват, когато нещата се обърнат, щом срещнат правилния човек.

Везните много често попадат на неподходящите за тях хора. Вместо само да губят времето си, е по-добре да почакат някого, който желае само тях и може да предложи сериозно обвързване.

Скорпион

Представителите на тази зодия се нуждаят от чувствителен партньор, който да им покаже малките детайли от живота. Чакането си заслужава за една поетична и сложна личност.

Скорпионите винаги пропускат дребните детайли, тъй като те винаги са претоварени, стресирани или изпълнени с тревога. На тях им трябва някого, който да им напомня колко е важно да забавят темпото и да се насладят на всеки момент.

Стрелец

Партньорът на Стрелците трябва да бъде стабилен и умен. Те винаги са привлечени от тези, които са също толкова луди и безгрижни като тях самите.

Родените под този знак смятат, че искат смелчага – този, който не се страхува да отиде навсякъде. Но това, от което наистина се нуждаят, е умен партньор с отворено съзнание, но стабилен и твърд. Стрелците се нуждаят от човек, който да ги балансира.

Козирог

На Козирозите им трябва партньор, който е също толкова отговорен. Те са уморени да губят времето си с хора, които нямат контрол и ясна цел в живота си.

Определено не се нуждаят от човек, който е оставил портфейла си вкъщи или е забравил да изхвърли боклука. На тях им трябва партньор, който да поддържа тяхното темпо.

Водолей

Водолеите имат нужда от някого, който разказва страхотни вицове и се смее заедно с тях всеки път, когато стане нещо смешно.

Родените под този знак имат невероятно чувство за хумор. Всичко, от което се нуждаят, е половинка, с която да го споделят.

Риби

Рибите винаги се потапят във връзките много бързо, без първо добре да опознаят партньора си. Те имат нужда от някого, който ще остане до късно с тях и ще сподели задълбочените им размисли.

Трябва им човек, който ги познава в основата им и разбира какво искат.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

аз ( преди 6 години )
Аз съм водолей. Това ,което прочетох за моята зодия не отговаря на това,което съм. Съжалявам,но ако за всички зодии,за които сте писали отзивите са като моите...нямам думи !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар