IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовният стил на зодиите

26 юли 2017 08 42

Всеки притежава свой любовен почерк

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Всеки от нас притежава свой любовен почерк и иска да бъде обичан толкова силно, колкото очаква. Уникалният набор от енергиите на вашия знак разкрива към какъв стил се придържате в сърдечните дела и какво да научат другите за вас.

Овен

Страстта и дързостта се явяват основните елементи на вашия стил. Вие предпочитате да бъдете емоционални и решителни, когато става въпрос за чувствата ви, а това ви прави смели и искрени с партньора.

Телец

Спокойни и чувствени, вие чудесно знаете кого и защо искате. Притежавате способността да „заземявате“ хората и да им дарявате чувство на увереност и умиротворение. За вас е много важно партньорът ви да оцени вашата лоялност и търпение.

Близнаци

Интелектуалната любов – това е вашата цел. Вие сте от онези, за които най-добрият афродизиак се явява интересната дискусия. Остроумието стои над всичко останало.

Рак

Мечтателен и притежаващ силно развита интуиция, вие искате да имате възможност да споделите с партньора си своите чувства и да усещате взаимно разбиране, не просто да го знаете, а да го чувствате. Уверени сте, че поддържането и грижата са най-прекрасното проявление на любовта.

Лъв

На творческия и ярък Лъв винаги му е необходима страст. Искате партньорът ви да ви забавлява не по-малко, отколкото вие него. Скуката е най-големият враг на чувствата ви. Вашата природа изисква постоянно внимание, за да не угасне любовта.

Дева

Склонни сте към прецизен анализ на всяко действие и естествено сте капризни. За вас е необходимо постоянно да показват и доказват колко ви обичат и ценят. На първо място това влияе на настроението ви, а на второ – ви прави щедри на чувства.

Очаквайте любовния стил на другите шест зодии в края на деня

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари