IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 причини, поради които бившият ни обича секса с нас

30 юли 2017 15 15

И защо това не е правилното решение?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Макар абсурдното твърдение, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, да е опровергано, усещането зад него оставя вярно – някои мъже не могат да спрат да мислят за секс.

Друга мисъл в мъжкото съзнание, която често се оказва невъзможна за преодоляване, е бившата. А когато тя се комбинира със секса, става доста трудно да се устои. Според повечето специалисти сексът с бившата половинка не е добра идея.

А ето защо той обича секса с нас и защо не бива да се поддаваме на това изкушение.

1. Вече сме си близки

Няма нужда да ни впечатлява, тепърва да разбира какво ни харесва, нито ще се притеснява да сподели най-странните си фантазии. Същото важи и за нас.

Това обаче няма да ни помогне да го преодолеем и забравим.

2. На разположение сме

Доста удобно е, ако и двамата не сме обвързани. В противен случай не е лесно да намери някого, с когото да изпусне парата на бързо.

3. Иска да сложи край

„Само един последен път и ще те преодолея“ – често срещано оправдание, което обаче не работи. Сексът само ще ни сближи повече. Доста рядко се случва сексът да ни накара да осъзнаем, че не сме един за друг или да остави усещането за край.

Точно защото не сме преодолели един друг, правим секс, а това не е край. Раздялата никога няма да бъде окончателна, ако продължаваме да бъдем заедно.

4. Липсваме му

Да, това е много мило, но не е основателна причина за секс. Нормално е да си липсваме – това е естествена част от процеса на тъгуване и възстановяване. Ако правим секс, след това процесът просто ще започне отначало.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари