IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво искат мъжете в секса? Отговаря Трейси Кокс (I част)

2 август 2017 15 10

Това, което прави жената страхотна в леглото

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Какво искат мъжете от жените в спалнята?

Всички сме чували за „жената, която да бъде дама през деня и мръсница през нощта“, но колко истина в действителност има в този израз? По темата има какво да каже сексоложката Трейси Кокс.

След години на проучване и писане за секса, тя твърди, че в популярния израз има много истина, особено във втората му част. Просто може би трябва да заменим думата „мръсница“ с „жена, която е сексуално уверена, авантюристична и знае какво иска“.

Ироничното е, че жените често потискат тази своя страна, когато срещат някого, когото наистина харесват, защото смятат, че половинката им може да остане с погрешно впечатление. Това обаче е грешка, убедена е Трейси.

Популярната сексоложка изготвя и списък с неща, които със сигурност правят една жена „страхотна в леглото“.

Инициират секс

„Тя не прави първата крачка за секс“ е най-често срещаното оплакване сред мъжете. Ако винаги мъжът инициира секса, посланието е силно и ясно: „Аз правя секс, само защото ти искаш секс.“

Не съдят

Жена, която няма автоматична реакция „Не!“ към предложение за нещо малко по-необичайно, придружена със „знаех си, че си странен“ и отвратен поглед, бележи сериозни точки в леглото.

Всеки има фантазии или предразсъдъци, които са малко необичайни, но ние обикновено мислим за своите като странни, а виждаме тези на останалите като извратени.

Ако това, което партньорът предлага, не би довело до физическа или психическа болка за никого от двама ни, тогава какъв е проблемът?

Жените, които мъжете смятат за страхотни в леглото, са отворени към нови идеи.

Не се притесняват да кажат „не“

Жените, които казват „да“ на всякакви желания и молби, за да задоволят своя партньор, са противоположното на секси. Обратно на очакваното, подобно поведение убива желанието и интереса към секса, тъй като целта на жената е да достави удоволствие на партньора си, но самата тя не го изпитва.

Добре е от време на време да изпълняваме желанията на партньора си, но през останалото време „сексуалната честност“ е от решаващо значение.

Обичат разнообразието

Трейси споделя, че получава стотици мейли в тази връзка. Те включват най-различни въпроси: „Защо не гледа порно с мен?“; „Защо не се разхожда гола?“.

Това, което той казва във всички тези питания, е, че се нуждае от нещо, което не е свикнал да вижда или да прави.

Да бъдем с един и същи човек до края на живота е като да ядем едно и също ястие отново и отново. Истината е, че и двамата се нуждаем от разнообразие.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари