Обикновено сме свикнали с идеята, че жените са трудни за разгадаване и мъжете винаги се оплакват, че не могат да разберат какво искат. Може би също толкова често дамите се питат и какво е онова, което искат мъжете, особено когато става дума за спалнята.

Дали дама или мръсница, както гласи популярният израз, или нещо друго? По темата полезни съвети дава сексоложката Трейси Кокс. Те са изпитани, тъй като са резултат от дългогодишната ѝ практика.

След като се спряхме на една част от списъка на Кокс с неща, които със сигурност правят една жена „страхотна в леглото“, предстои да преминем към следващата порция ценни съвети.

Те знаят какво искат

Жените не бива да бъдем пасивни – да предприемем стъпки. Да помислим какво работи за нас и от какво се нуждаем, за да получаваме оргазъм редовно. Следващата важна стъпка е да споделим това с партньора си.

Знаят, че той не е робот

Мъжете понякога имат и лоши дни, а това означава, че най-вероятно не могат да се представят в най-добрата си светлина. Жените, които не приемат моментните проблеми в леглото като драма, предотвратяват превръщането им в редовни.

Неговите ерекции не са автоматични и пенисът му остарява, точно като останалата част от него. Трябва да го уверим, че това е съвсем нормално, а не да приемаме случая като лична обида.

Страхотни са по отношение на оралния секс

Трейси твърди, че това доколко се радваме на „даването“ и „получаването“ на орален секс е показател за останалите ни качества в спалнята.

Самият акт е изключително интимен и за двамата партньори. Всъщност оралният секс е далеч по-интимен от проникването и високата му оценка от страна и на двамата партньори означава, че не сме скучни и приемаме факта, че сексът е мръсен, потен и неприличен.

Те дават тактична обратна връзка

Всеки, с когото правим секс, иска да бъде най-добрият, когото сме имали – заради егото и, ако ни обича, защото иска да бъдем задоволени сексуално.

Той иска насоки за това как да ни достави удоволствие, но не иска да попита направо от страх да изглежда глупаво. Трейси съветва жените да възнаградят себе си, като дават инструкции, гарнирани с комплименти.

Утре ще ви представим и третата част на материала.