IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс в колата? Естествено!

18 август 2017 15 20

За да заплените една жена, трябва първо да и покажете колата си

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Широко известно е, че връзката между мъжа и колата е на друго астрално ниво, почти съпоставимо с тази между най-добри приятели. Това е връзка, която се базира върху любов и приятелство, които не зависят от времето. Затова никак не е чудно, че мъжете искат да правят секс в колите си.

Но има едно нещо, което свързва най-вече мъжете и техните коли. Да, почти няма мъж, който да не се хвали със своите изяви в колата, и все пак има някои неща, които трябва да предвидите преди да вкарате жената в колата.

Подходящата кола

Наистина е много важно да изберете правилната кола, защото не всяка става за такъв тип забавления. Ако колата е прекалено малка, рискувате да се нараните. По принцип малките коли не са и много стабилни, а вие едва ли искате да се чувствате на нещо като жалко подобие на яхта, докато правите секс.

Добре е колата да е от среден клас и по възможност с огромна задна седалка, но не се заблуждавайте, че само тя ще ви е нужна. Разбира се най-добрите коли за секс са огромните коли, най-вече пикапи или джипове. Освен че са доста просторни, те имат и нужната проходимост, защото освен колата и мястото е фактор, за да бъде романтиката пълна без опасност да се превърне в порнофилм.

По-луксозните коли имат и друго предимство. Повечето имат кожени салони, а това не е за изпускане. Само си представете как дивата страст повишава температурата в купето и стъклата се запотяват, точно както в Титаник, където Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо наистина се забавляваха в една кола в трюма.

Кожените седалки са предимство, защото принципно индустриалният плюш, с който се тапицират автомобилите среден клас в повечето случаи дразни човешката кожа, а другият недостатък е, че попиват течности и респективно погледнато вашата пот. Кожените седалки са нежни и имат приятен допир, предразполагат участниците в един такъв акт да дадат всичко от себе си.

Изберете мястото

Важно е да изберете къде да паркирате колата, все пак не е препоръчително да го правите на улицата. Знаем че усещането е по-силно, но е аморално и рискувате да ви арестуват още в първите минути на вашата палава изява.

Като най-романтична локация определяме плажа. Ако сте с някой голям джип може да паркирате по-близо до вълните на някой безлюден плаж. За да не сте прекалено груби с жената или там каквото сте си намерили, и искате да внесете допълнителна романтика, може да организирате вечеря на свещи върху пясъка.

Също така освен на плажа със същия успех може да пробвате в планината или на някоя нива сред житата. Въпреки всичко гората си е класика особено през лятото. Не го правете на безлюдни паркинги, въпреки че няма никакви коли, повечето паркинги са охраняеми с камери и едва ли бихте искали някой чичко да се забавлява, гледайки това импровизирано порно.

Неограничените възможности

Както вече споменахме по-горе, не бива да се ограничавате в позите като задната седалка не е единственото място, където можете да практикувате секс. Не по-малко интересно място е предният капак на колата, колкото и вулгарно да звучи. Но какви мъже сте, ако не сте поне малко вулгарни, да знаете, че на жените им харесва.

Внимавайте обаче да не се изгорите, примерно ако сте карали твърде дълго и капакът се е загрял. Същото важи и като е студен, защото никак не е комфортно, а и студът е най-големият убиец на възбудата. Ако сметнете, че капакът все пак не е вашата страст, задната седалка наистина предлага широка палитра от пози, които ще оставим на вашето въображение.

Възможни рискове

Колкото и да е вълнуващо, да правите секс в кола не е никак безопасно. Поради ограничените пространства опасността от травми е изключително голяма. В повечето случаи, това упражнение се свързва със брутален секс, който от своя страна също така си е доста рисков.

Друг възможен риск, колкото и невероятно да звучи е да ви се развали колата. Само си представете как сте го планували цяла седмица и някъде по пътя колата ви изоставя. Но това не е чак такъв проблем, нали и да не стигнете морето или планината може навсякъде, затова е секс в кола. Не забравяйте да ползвате презервативи, това че не сте в леглото не променя ситуацията по никакъв начин.

Освен че ще си изкарате наистина страхотно, ако сте ангажирани, това начинание може да заздрави връзката ви като внесете малко разнообразие в иначе скучния живот на обвързаните мъже (не броим хазарта и фиктивните командировки).

Друг интересен факт е, че по време на секс във и около кола се горят повече калории, защото мястото е ограничено а и спецификата на терена предполага употребата на повече физически усилия, което повишава ендорфините в мозъка. Така с една вълнуваща игра в колата ще преборите стреса натрупан през работната седмица.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари