IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 ясни признака, че той се готви да скъса с нас

1 септември 2017 15 00

Как поведението му го издава?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Винаги съществува известна несигурност дали ние и партньорът ни ще вземем решението за прекратяване на връзката. В същото време е по-добре да имаме нагласа за предстоящо подобно събитие, за да не се почувстваме измамени.

Тези признаци ясно подсказват, че партньорът ни смята да се раздели с нас.

1. Той е постоянно зает с негови лични занимания

Ако предпочита да бъде без нас и често излиза или пътува с приятели, това е ясен предупредителен знак. Ако планира да прекрати връзката, най-вероятно по-често ще бъде в компанията на необвързаните си приятели. 

2. Винаги е зает с телефона

Ако не спира да следи Facebook, дори и в наше присъствие, вероятно е отегчен или си търси друга. 
Ако той ни игнорира дори след като го конфронтираме, трябва да го попитаме директно за промяната в поведението му и да разберем как стоят нещата, вместо да бъдем изправени пред внезапна раздяла. 

3. Отнема му много време, преди да отговори на обажданията и съобщенията ни

Ако изведнъж той все по-често не успява да намери време за нас и трябва да чакаме дълго, преди да ни отговори, това в сигнална лампа за стихващия му интерес спрямо нас. Тогава е време да приемем, че той иска своята независимост и свобода. 

4. Често променя профилната си снимка в социалните мрежи

Някои хора променят снимката на потребителския си профил всеки час, независимо дали на Facebook или Whatsapp, но снимката може да говори хиляда неща. 

Имаме всички основания да се съмняваме, особено ако партньорът ни трие наши общи снимки и публикува такава, на която е сам и изглежда много секси и привлекателен. Посланието е ясно – опитва да се да впечатли някоя друга. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари