IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите ни страхове във връзката според зодията (II част)

3 септември 2017 14 15

Първо трябва да ги опознаем, за да се справим с тях

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Романтиката може да ни вдъхнови, да укрепи нашите ценности и да ни промени към по-добро, но също така и да разкрие нашите несигурности. Можем да научим много неща за себе си, когато се влюбим, а това, от което се страхуваме във връзката, говори много за нас. През повечето време може дори да не осъзнаваме този страх и че той ни пречи. 

Кои са най-големите ни страхове във връзката според зодията? Вече се спряхме на тях при първите шест зодии. Нека разгледаме и останалите. 

Везни - Да бъдат истински

Везните са чудесни при неангажиращите разговори, в които се усмихват приветливо, без да разкриват много за себе си. Когато са в сериозната връзка обаче, в някакъв момент трябва да покажат всички свои страни – дори и неприятните. 

Страхът на Везните е да имат някой, който да познава истинската им същност. Не им харесва мисълта, че друг вижда негативните им черти - те винаги искат да изглеждат спокойни. Щом разберат обаче, че истинската любов не съди, преодоляват тези свои притеснения.

Скорпион – да бъдат прекалено щастливи

За никого не е тайната страха на Скорпионите от предателство, но скритият им страх звучи невероятно – да бъдат щастливи. Те живеят живота си така, сякаш всяко преживяване е на живот и смърт. 

До такава степен са свикнали на възходи и падения, че когато най-накрая имат щастливи отношения, не знаят какво да правят. Те се страхуват, че е прекалено хубаво, за да е истина. Дори поведението им може да стане параноично и разрушително. 

Стрелец – да са скучни или отегчени

Това са големите страхове във връзката на родените под този знак. Те не искат едно и също сиво ежедневие, искат страст и приключения всеки ден. 

Стрелците невинаги имат желание за сериозни взаимоотношения, защото не искат някой друг да забави живота им. 

Козирог – да ги направят на глупаци

Козирозите са горделиви хора, които се интересуват как ги възприема обществото. Големият им страх е да не бъдат предени от партньора им и някой да разбере. Това ги представя като слаби хора или жертви. Козирозите искат сами да изживеят болката си. 

Когато избират партньор, представителите на тази зодия инвестират време, пари и сърце. Ако някой се възползва от това, те се чувстват като глупаци.

Водолей – да бъдат обикновени

Последното нещо, което Водолеите искат, е да бъдат сред „нормалните“ двойки. Те не се интересуват от абитуриентския бал или пръстени. Да ги поканим на среща по време на концерт, да ги целунем веднага, след като видим падаща звезда или да намерим екзотичен местен ресторант, който се превърне в „нашето“ място.

Водолеите искат тяхната връзка да бъде напълно автентична. 

Риби – да ги използват

Рибите са един от най-любвеобилните и толерантни знаци, а това има своите добри и лоши страни. Рибите са много любезни души и винаги искат да помогнат. Затова във връзката те с право се страхуват от хората, които искат да ги използват. 

Родените под този знак винаги ще предлагат помощ и подкрепа на партньора си, но от него зависи по какъв начин ще отговорят на любовта им. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари