IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Говори Трейси Кокс: Къде бъркат жените в леглото (I част)

4 септември 2017 15 00

За да се доближим до съвършенството, първо да опознаем грешките

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички бихме искали да мислим, че сме блестящи в леглото, но истината е, че добрата техника не е достатъчна, за тази цел. 

За да се усъвършенстваме в спалнята, е важно да знаем кои са слабите ни страни и грешките, които допускаме. Ако се затрудняваме да ги определим, известната сексоложка Трейси Кокс може да ни помогне като набележи пет от най-честите грешки, допускани от жените в секса. 

Мислим, че мъжете винаги са готови и винаги искат секс

Ако говорим за 17-годишен младеж, чийто първи път току-що е минал, определено сме прави. Той вероятно ще върви, ще мечтае и ще иска да прави секс всяка секунда. 

Щом обаче мъжът навърши 20, други области от живота му започват да придобиват също толкова голяма важност и отнемат от енергията и фокуса му. 

Реалността притъпява голяма част от задвижващите сексуалното желание фактори, при това доста ефективно. Работа, стрес, напрежение, сметки, спорове - всички те ежедневно се оказват пречка пред честите мисли за секс.

Мислим, че сексът е свършил, след като той свърши

Да, обикновено така се случва. Един егоистичен и заблуден любовник може да припадне на леглото с думите „Това беше страхотно!“, оставяйки ни тъжни и незадоволени. 

Докато най-активната част от тялото му да не може да бъде от полза в тези моменти, едва ли има подобен проблем с други, като ръцете или устата например. Как обаче да му кажем, че още не сме приключили и да помолим стимулирането да продължи?

В случай че неговият оргазъм сериозно го е изморил и в резултат тялото му е „наводнено“ с хормоните на съня, непосредствено след като е свършил, можем да му обясним му, че ние трябва да достигнем до кулминация, преди него.

Кои са другите 3 грешки, които жените често допуснат в леглото, очаквайте утре. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

бракониер ( преди 6 години )
pipinana ( преди 6 години )