IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поза Джон Сноу - правиш секс с леля си без да знаеш!

8 септември 2017 14 40

Вижте шеговити предложения за разнообразие в леглото

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Имали ли сте усещането, че скуката завладява леглото ви? Това със сигурност не е изненадващо при дългогодишните връзки. При британците обаче това е сериозен проблем при всички двойки, показва ново проучване, цитирано от в. "Дейли стар".

Допитването разкрива, че една трета от британците не са изпробвали нови пози в секса от над една година, докато 16 процента от партньорите изобщо не са склонни да експериментират и се придържат само към изпитаните.

"Експериментирането е толкова добро за секса, колкото лимонът за джина с тоник. По същия начин като с храната, работата или местата, които посещаваме, ако правим едно и също нещо отново и отново, в крайна сметка ще се отегчим. Изпробването на нови пози е ключово за разнообразието в секса. Няма нищо лошо в любимата поза, но си струва партньорите да се огледат наоколо и да почерпят идеи за новаторство в спалнята", казва сексоложката Анабел Найт.

За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят разнообразие, експерти предлагат няколко шеговити идеи за нови пози в секса, вдъхновени от популярни телевизионни програми, сериали, продукти, известни личности.

Поза Би Би Си - състои се в мощно прецакване на дамата.

"Островът на любовта" (риалити шоу) - възможна е единствено под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, но с незадоволителен краен резултат.

"Коронейшън стрийт" (сериал) - поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо особено.

Скандинавски ноар - палаво-страховит секс с маски.

Джон Сноу (персонаж от "Игра на тронове) - правите секс с леля си, без да знаете.

"Гогълбокс" (риалити шоу) - позата налага партньорите да стоят един зад друг пред телевизионния екран, така че и двамата да имат оптимална видимост.

"Bake Off" (сладкарско риалити шоу) - когато правите секс с нов партньор и той е толкова сладък, но въпреки това не може да е същият като предишния сладкиш.

Стормзи (грайм изпълнител) - най-популярната нова поза във Великобритания.

Златан Ибрахимович, играч от "Манчестър Юнайтед - най-задоволителната индивидуална позиция, не изисква да се съобразявате дали другият "играч" е свършил.

ФитБит (умен часовник) - изпробвате колкото се може повече пози, докато достигнете препоръчителните 10 000 стъпки дневно.

Брекзит - позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на задоволяване, без да имате ни най-малка идея как да го получите.

Тръмп - позата не се препоръчва за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.

Макрон - поза между по-млад мъж и по-възрастна дама.

Борис Джонсън - яхате партньора си като колело и се държите като палячо, русата перука не е задължителна.

Джереми Корбин - позата задължително включва сандали с чорапи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари