IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 ясни признака, че той иска дългосрочна връзка

14 септември 2017 15 20

Добре знае, че химията далеч не е всичко

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато срещнете човек, който е привлечен към вас, това е страхотно, но, както знаете от опита, само привличането не е достатъчно.

След като сте видели как няколко момчета идват и си отиват, става важно да разберете как мъжете се свързват с жените, с които излизат, затова ще предложим някои напътствия. Тези 3 признака издават желанието на мъжете за по-сериозно обвързване.

1. Не бързат

Мъж, който има намерение връзката да бъде дългосрочна, започва бавно. Той отделя време, за да ви опознае, защото знае, че една връзка се нуждае не само от химия. Тези, които бързат от самото начало, са обзети единствено от химията. Те започват „ударно“ и искат да бъдат с вас през цялото време.

Не могат обаче да поддържат това темпо и бързо губят интерес, тъй като не създават нищо с вас.

2. Изграждат инерция

Мъжете се обвързват, когато създадат инерция във връзката, играеща ролята на движеща сила. Тя се забелязва, когато той започне да ви вижда по-често и да ви прави част от живота си.

Ако установите, че просто го виждате веднъж седмично за дадена среща в продължение на дълъг период от време, това не е заявка за по-сериозно обвързване.

3. Имат визия за по-далечното бъдеще

Той започва да мисли за съвместно бъдеще и да прави дългосрочни планове с вас, когато ви запознава със семейството и приятелите си и вие ставате част от неговия живот.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари